Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amst@f

Rozmowy o rżnięciu na puzonie

Polecane posty

Bardzo ładne tango chociaż zrobione "telewizyjnie". Śliczna kobieta biegająca wokół aktora :) Za mało zmysłowe :P ;)

Supergościu -- najwyraźniej wikary wydymał zakonnice :P nie wiem jak to zrobił bo okazało się, że sto guzików to niewiele w porównani z Jej szelkami zawiązanymi na kokardę :D Dzielni się uwijał już myślałem, że ominie Go lufa parafialna :D

Szelki, paski, krawaty czy tam smycz.. nie wiem.. jednak nadal uważam, że wiązanie na kokardkę to w Twoim przypadku za mało, zostańmy przy moich węzłach ;)

Gość gość
lubiękiedy tango to tango :P jest troche sztywne, takie zasady :P

Tango to tango. Ale tam widać grę aktorską a nie zmysłowe tango jak być powinno :) Poza tym tango to mój ulubiony taniec. Będę się czepiała :P

Jestem spokojnym forumowiczem :D Chętnie popatrzę podpierając ścianę, jak kucharki tańczą :P na golasa :D

Też grane W tangu nie patrzymy pod nogi ani w publikę a w oczy lub w dal (gdy mamy focha :D ) ;) Chociaż widowisko ładne ;)

Ważne aby się matzały ;) z wrażenia ugryzła mnie komarzyca w lewą skroń na prawym pośladku, zaraz nad kuutasem :P Wiedziała jak to zrobić, zupełnie jak pielęgniarka pobierajątza krew i mocz do analizy :D

Dostałem ataku czkawki i gęsiej skórki na samą myśl o tzałowaniu :D Ludzki też miał obawy przed tym rytualnym obrzędem, ważne aby przeżyć 💤 bo przecież jak trafi się na wściekłą to jest gorątzo :D

Jestem w stałym związku z moim komputerem :P podłączonym pod linię 230V ;) Dobrze nam razem :D

Pierwszy tanietz jest zbyt motznym przeżyciem :P Bo przecież ryzyko nadepnięcia Jej na stopę jest tak pociągające, że zdeptałbym ją jak starą ulęgałkę :D:D:D

Gość gość
Co się przejmujesz?? Resztę imprezy wyszalałbyś do upadłego bez nadzoru:D:D:D

Będę tu o pólnotzy w samo południe, przy świeczce ;) będę z ulepioną z plasteliny klatką, dla kanarków i orłów nielotów :P:D