Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna Wiosenna

kler robi nam z mózgów kaszanę

Polecane posty

Gość Anna Wiosenna

i posuwa nas w tyle jak może. Wstyd byc dziś katolikiem polskim. Kapłani kopulują, biskupi kradną, a wszyscy oni judzą i mataczą. Kardynał rozdaje próbówki z krwią ludzka, a murzyn wskrzesza zmarłych na stadionach. To jakiś koszmar i groteska z religii.

Gość ja pierdaacze
to fakt. kosciol sam zraza ludzi do wiary i religijnosci. sami sobie szykuja spadek konsumentow.

Gość gość
cóż stoi na przeszkodzie, nie bądźmy zacofanie, idźmy z prądem, pieprzmy sie jak oni, kłammy jak oni, mordujmy jak oni, cóż to przecież nowoczesność i duch czasu :)

Gość gość
wg nich - im wolno a tobie nie! - ty masz tylko płacić i siedzieć cicho!

Gość gość
to rzeczywiście powód zeby łamać prawo nałożone przez stwórce człowieka, "Bo oni tak robią" to zwykła hipokryzja

Gość gość
więc po co chrzcicie te dzieci, po co tam łazicie i prosicie o ślub? a potem obrabiacie im tyłki gdzie się da - a im w oczka się uśmiechacie i dajecie co łaska!

Gość gość
nikt wam nic nie robi na siłę - sami na to pozwalacie!!!

Gość ciamamgutel
polski KK chce władzy i pieniędzy, Bóg jest dla nich tylko tylko młotem do zdobycie tego czego naprawdę pragną.

Gość gość
dokladnie! oni maja swiadomoosc co jest grzechem, a co nie i swiadomieciagna ludzi a potepienie- modlenie sie do obrazow i posagow, oddawanie czci Marii zamiast Bogu, Jezusowi. Fakt, ze ksieza nie posiadaja zon i zyja w "celibacie" i wiele, wiele innych to grzech. KK to siedlisko grzechu i rozpusty.

Gość Zofijka M.
oficjalnie porzuciła kościół pierwsza poczeta w Polsce metodą in vitro osoba. Dokonała apostazji bo nie mogła spokojnie patrzeć jak Kościół odziera z godności i stygmatyzuje osoby tak poczęte. Uznała, że kościół, który jest nieludzki nie jest prawdziwym kościołem tylko siedliskiem zła.

Gość kumpella_
najgorsze, że wszyscy widzimy zło kościoła, a mimo to posyłamy do niego dzieci aby je kler odmóżdżał za młodu. Jak można być tak orutnym wobec swojego potomstwa ? Matki powinny ciałem zasłaniać dzieci przed zaborczością biskupów.

Gość gość
no sorry, mow za siebie moje dzieci do kk nie chodza...

Gość gość
nauka religii dla dzieci i młodzieży powinna zostać prawnie zakazana ! Państwo powinno bronić swoich obywateli przed psychomanipulacją.

Gość papadnicki
nasz kościół staje się kościołem murzyńskim czyli półpogańskim

Gość Kuszkobuski
czarni to zakłamane mendy

Gość gość
ale macie powalone problemy. ja nie chodzę do kościoła, to mnie nie robi. wy też przestańcie chodzić na msze, to nie będzie i wam robił tej wody z tych pustych mózgów.

Gość gość
Papież: Boli mnie widok księdza w najnowszym modelu samochodu. Pomyślcie o dzieciach, które umierają z głodu

Gość gość
gość ale macie powalone problemy. ja nie chodzę do kościoła, to mnie nie robi. wy też przestańcie chodzić na msze, to nie będzie i wam robił tej wody z tych pustych mózgów. xxxxxxxxxxxxx dokładnie!!! ślubu w kościele nie brałam, dziecka nie ochrzciłam, moja noga nigdy w kościele nie postanie! nie dam im ani grosza! nie zgadzam się także z finansowaniem kościoła przez państwo i był to jeden z powodów mojego wyjazdu z Polski!

Gość gość
polscy biskupi znienawidzą papieża za jego skromność oni czują się jak książeta udzielni i bogactwo z nich kapie.

Gość Rurettka
księża wpychają się w małe dzieci swoimi fajfusami albo każą się całować w pobliżu krocza

Gość gość
przeginacie małolaty. odbija wam, czy co? jak komuś brakuje celu w życiu albo czuje sie nepotrzebny, to szuka kogos do znienawidzenia bo to nadaje sens jego życiu.

Gość gość
religia katolicka robi swoje owieczki w barana !

Gość gość
gość przeginacie małolaty. odbija wam, czy co? jak komuś brakuje celu w życiu albo czuje sie nepotrzebny, to szuka kogos do znienawidzenia bo to nadaje sens jego życiu. xxxxxxxxxxx a ty jaki masz cel w życiu??? obciągać proboszczowi na chwałę Pana?

Gość AntyKaczMax
Polska wydaje na KK więcej pieniędzy niż na badania naukowe. Nic dziwnego, że jesteśmy w ogonie nowoczesności w Europie. Na dobitkę pieniądze wydane na KK są wyrzocone w błoto bo KK nie robi z Polaków lepszych ludzi. Jesteśmy w ogonie Europy w uczciwości, zaufaniu wzajemnym, dobroczynności i płodności. KK to pasożyt na zdrowym ciele narodu !!

Gość milczenie owiec
zapraszam dziewcze, dawno kaszanki nie jadlem :classic_cool:

Gość Gajanna de Gruex
kler ma całe zastępy cywilnych ogłupiaczy, i ogłupia totalnie

Gość Gajanna de Gruex
ND, GP, GPC, URz, DRz, S, TVT to agentura katolicka w mediach

Gość carolina dredd de polonia
JPII ma być świętym, a wiadomo, że to on mianował te wszystkie tłuste i złodziejskie kreatury na polskich biskupów i chronił jak mógł pedofili. Pytam jak on może byc świętym ? A może "święty" już nic nie znaczy ?

Gość kler bez szacunku do II człow
bez szacunuu

Gość angolina
abp. Hoser co nie przeprosił za swoją rolę w zamordowaniu milion ludzi w Rwandzie usunał ze stanowiska proboszcza szlachetnego księdza Lemańskiego i posłał go na emeryturę mimo że ten ma tylko 53 lata. Oto katolicki wieprz w działaniu ...