Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W tym temacie obalamy mit, że blondynki to piękności.

Polecane posty

Gość gość

Kto za mną? :)

Gość gość
Chcesz się r****c? Bo mi się chce.

Gość gość
A jak nie chcesz do dobranoc.Łaski nie robisz.

Gość gość
Nie na temat pajacu.

Gość gość
typowa blondynka: brak brwi rzęs brzydkie niebieskie gały czerwona skóra wypryski żółte plamy na twarzy rude włosy na piżdzie białewłosy na całym ciele których nie goą bo myślą że jak coś jest białe to tego nie widać:p (brunetki zawsze sa zadbane i ogolone) c**a motyl typowa blondynka wygląda jak tilda swinton

Gość gość
No dokładnie :) po to jest temat.

Gość gość
o matko znowu ten denny temat...Wbijcie sobie do głowy ,że uroda nie zależy od koloru włosów . Są piękne i brzydkie blondynki tak samo brunteki. dziękuje do widzenia

Gość ja jestem farbowana blondyna
i najgorszy paszczur wsrod kolezanek, ale zawsze marzylam o jasnych, dlugich wlosach, mam chociaz tyle teraz, uwielbiam je czesac i ukladac

Gość na ciele czyli gdzie?
ja jestem brunetka i mam jasne wlosy na rekach i twarzy, i tak je woskuje

Gość gość
Blondynki są obrzydliwe. Niewyraźne. Wszystko takie k***a jasne... brwi, oczy, karnacja, rude włosy na p*****e, blade jakby chore były. Do tego chodzą na solarium, żeby wymusić kolor skory, wszystko jasne i opalenizna wygladają przepięknie, takie białe murzynki :D Większość z nich to rownież puste, głupiutkie laski.

Gość gość
Mają rude włosy na d***e?

Gość gość
to właśnie brunetki są paskudne , często mają ciemne owłosienie na rekach , nogach , nawet jak ogolą to mają widoczne kropki na nogach ,a to nie wygląda za specjalnie :O nie mówiąc już o wasikach i włosach na brzuchu bo niekotore maja... Poza tym brunetki są pospolite bo ponad 90% świata ma ciemne włosy ,a jasne są juz rzadkością A po trzecie faceci z południa szaleją głownie za blondynkami ,a to południowcy sa najprzystojniejsi / najbardziej męscy ;) Blondynki są piękne szczególnie jesli chodzi o narody słowiański gdzie jest ich dużo np na Ukrainie ,Białorusi w Rosji...

Gość prawictwo pospolite125
mi sie podobaja szatynki .. za brunetkami nie przepadam

Gość gość
Np weźmy narody europejskie .Włoszki , Hiszpanki i Greczynki są niespecjalne . Niskie , przysadziste o wielkich pupach często , z twarzy nie specjalne , takie przecietne. Najpiękniejsze Ukrainki , Rosjanki a wśrod nich wiele ma naturalne długie blond włosy Niemki i Angielki to w wiekszości naturalne szatynki ,a urodą nie grzeszą... Cyganki itd to już zupełnie nie ładne , wąsik mają czesto itd

Gość gość
Jak długo nad tym myślałaś? Ktoś ci pomógł? Jak blondynka to niedziwne... Jasne włosy nie są rzadkością :) Blondynki są pospolite, niewidoczne.

Gość gość
Najpiękniejsze Ukrainki , Rosjanki a wśrod nich wiele ma naturalne długie blond włosy Niemki i Angielki to w wiekszości naturalne szatynki ,a urodą nie grzeszą... Najpiękniejsze :D

Gość gość
pospolite? takie są fakty ,że naturalnych blondynek jest zaledwie pare procent na świecie i takie są fakty więc najpierw sie dowiedz ,a potem komentuj :P brunetów i brunetek za to jest większość świata

Gość gość
No pewnie ,że najpiekniejsze przejedź sie do Lwowa to zobaczysz tyle ładnych dziewczyn ,że do polek szatynek porównania nie ma :P słowianki góra :)

Gość gość
kurde wakacje się zaczęły a nie każdego stać na urlop - trzeba pokazywać swój debilizm w necie bo szkoły zamknięte...

Gość gość
Buhaha. Słowianki góra :D raczej nie.

Gość gość
no to jak Cię nie stać to trudno ,ale ogólna opinia jest taka ,że są ładniejsze od Polek :P

Gość gość
Na urlop mnie stać blond wieśniaro :D lubię drzeć z was łacha blondyny. Nałoż sobie platynę na te włoski, nie żałuj :)

Gość gość
nie mam platyny ,naturalny mam ciemny blond ,ale rozsjaśniam rumiankiem i mam złoty piękny blond wieśniaro :P facetom sie podoba tobie nie musi :)

Gość gość
Blondynka nie bądź za mądra (oksymoron) Szatynki już lepiej wyglądają od tych blondynek. Nie wszystkie Rosjanki to blondynki (te ładniejsze), tak dla twojej informacji.

Gość gość
nie wszystkie ,ale sporo jest Rosjanek blondynek i Ukrainek tak dla twojej informacji :) zresztą byłam w obu tych krajach to wiem Polki szatynki są pospolite bo jest ich najwięcej. oczywiście nie licze farbowanych blondynek ,ale to od razu widać ,że to farbowana brunetka :P

Gość gość
akurat latynoski i inne ciemnowłose egzotyczne piekności rozpierdalaja wszystkie konkursy piekności a kształty wielkie cycki i tyłki to atut którego anemiczne niewyraźne blondynki nigdy nie beda miały a piękne blondyni sie zdarzają ,owszem ale są to farbowane szatynki albo brunetki

Gość gość
no latynoski to wyjatek ,ale one są ładne jak są młode potem robia sie grube i przysadziste...poza tym wiekszosc latynosek z tego co słysząłam nie wyglada jak te ,które startują w konkursach piekności bo one sie do tego przygotowuja od dziecka , operacje plastyczne to u nich norma

Gość gość
Blondynki są brzydkie.

Gość gość
poza tym chyba nie powiesz ,że np ona jest brzydka :P http://www.google.pl/search?q=pi%C4%99kna+blondynka&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=uhnZUd-5BIqRtQbwiIBA&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=609#facrc=_&imgdii=_&imgrc=GF9uHyLkceEkRM%3A%3Bd9NMmo_rHCKpgM%3Bhttp%253A%252F%252Flife-changes-daily.blog.onet.pl%252Fwp-content%252Fblogs.dir%252F875096%252Ffiles%252Fblog_py_1080037_7939729_tr_usmiechnieta-blondynka-z-kwiatkiem.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Flife-changes-daily.blog.onet.pl%252F2011%252F09%252F13%252Fbohaterowie%252F%3B840%3B525

Gość gość
A ja mam w d. wasze stereotypy. Mam czarna oprawę oczu, nie wyglądaam jak ta tilda, bardzo długo miałam idelaną sylwetkę, już nie mam a latają za mną młodsi o 20 lat, a jak ci się coś nie podoba to żryj psie odchody.