Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety zamiast stworzyć normalnie związek "grają w swoje gierki"?

Polecane posty

Gość gość
chyba ktoś chłopczyka uraził bo sie obraził na kobiety :( :D

Gość gość
lars przynajmniej ma szacunek do kobiet i co ważne też nie przesładza jak niektórzy

Gość gość
temat upadl koniec glupich wywodow kobiet !

Gość gość
no bo męskie wywody są mądre :D

Gość gość
czytajaco prawiczusiow odechciewa sie nawet tych normalnych facetow:D

Gość gość
Mnie wychowywał ojciec, przez to mam charakter faceta. Jestem konkretna, nie gram, mówie o co i chodzi prosto z mostu. Niestety chilera mnie bierze, spotykam faceta, głównie czepiają się mnie "starzy kawalerowie" tacy po 40. Niby ułozeni, z pozycja wykształcenia a ciągle gierki, a to się nie będzie odzywał przez kilka tygodni, a to przesuwa spotkanie albo się boi spotkać, masakra. Ciągle gierki próbowania, czy ja to na pewno za nim jestem, czy ja to ta właściwa. Cholera powiedziałby jeden, czy drugi, co go trapi, albo, że cos mu we mnie nie pasuje, i finioto. A już na pewno szanowałabym takiego szczerego, prostolinijnego faceta jak nie wiem co. Jeśli czuje, że to nie to to powiedzieć i po ludzku zakończyć znajomość lub pozostać na stopie zdystansowanego koleżeństwa.

Gość karolinka23w
gość czytajaco prawiczusiow odechciewa sie nawet tych normalnych facetow xxx Zgadzam się! Jak facet, który nie uprawiał seksu to najgorsze ścierwo jakie może być

Gość taka ja taka itaka
człowieku ja się w żadne gierki nigdy nie bawiłam. wszystko wprost i wyrozumiała byłam. a teraz się boję ze swoim facetem normalnie porozmawiać o problemie bo nie jestem taką suką jak inne i mnie zaboli że będzie mu smutno...

Gość gość
brokeninside87 każdy musi udawać, by żyć. to wszystko jest iluzją. * * Matrix

nie wiem, czy matrix, moje obserwacje z całego życia gdyby nikt nie udawał każdy byłby żałosny i nikt by nie stworzył związku, bo każdy by się brzydził nawet dotknąć gówna. człowiek to gówno, życie to gówno.

Gość gość
jak lubisz iluzje twoja sprawa klam , oszukuj , graj ! Wiekszosc facetow uczy sie na bledach i chca prawdy ktora wiem boli ale czlowiek dzieki temu ma jasnosc i przejrzystosc :)

Gość panienka z balkonikiem
na dłuższą metę nie dasz udać że jesteś kimś innym niż jesteś. wystarczy że masz cechę którą ktoś podziwia i już nie jesteś żałosną osobą. ideału nikt by nie chciał, każdy by się zanudził. z doświadczenia wiem, że nie warto kłamać. ale są słowa które przez gardło przejść nie chcą.