Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OPLALACIE SIE NAGO?

Polecane posty

Gość gość

ja nie lubie miec odbitego stroju kapielowego wiec opalam sie nago, na lace, gdzie nie ma ludzi tylko m we 2:)

no nago to nie, ale toples bardzo często, tzn. nie paraduje z golymmi cyckami między ludżmi, ale jak jestem na lezaku w dosc ustronnym miejscu to tak, zdejmuje gorę opalaczy

Gość gość
hahah, nie pytaj te krowy maja wory a nie cycki,brzuch rozwalone i jak one moga nago sie opalac:D, co 2 temat to ze nie moze schudnac jedna z druga i kupa rozstępow wiec one wcale sie nie opalają:D

Gość gość
Tylko w solarium nago. Nie mam takiego miejsca, gdzie mogłabym pójść i bez krępacji się rozebrać. Gdybym miała swój ogród, to na pewno opalałabym się jak mnie pan Bóg stworzył :D

Gość gość
nago opalam sie tylko w solarium. Mam swój ogród itp ale sasiedzi by mnie widzieli, nie wiem gdzie mogłabym sie opalac nago spokojna, ze nikt mnie nie zobaczy

Gość kunia z torunia
opalam sie nago wlasnie w swoim ogrodzie:D, mam wysoki parkan z 4 stron i nikt mnie nie widzi:D

Gość a ja opalam sie toples
ja jestesmy zagranicą:D i tak nikt mnie nie zna(bo do Egiptu nie latamy, gdzie mozna spotkac sasiada:D) wiec sie nie krepuję:D

Gość jasne,
na balkonie, mieszkam na ostatnim piętrze i blok jest tak ustawiony,ze napewno nikt mnie nie widzi:D

Gość gość
dzisiaj opalalam sie nago na łące:P