Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczandra92

Jestem teraz na równi z innymi - jak poznać dziewczynę?

Polecane posty

Gość prawiczandra92

U mnie przeszkoda w poznaniu dziewczyny to był tryb życia. Ja ani nie pracuje ani się nie uczę ani nigdzie nie przynależe. No ale mamy wakacje. Sytuacja jest wyrównana, Szkoły są zamknięte, nie każdy też pracuje ucząc się i nie będzie to dla tego kogoś problemem by mieć owocne w nowe znajomości wakacje. Ja też bym tak chciał, jak w końcu kogoś poznać w wakacje?

Gość gość
sluchaj kobiety to materialistki musisz miec prace , pieniadze , samochod , wlasna chate , co idzie za tym atrakcje i rozrywki musisz pannie zagwarantowac no bo sorry ale z bezrobotnym to zadna nie bedzie chciala byc by sie wstydzic za niego !

Gość gość
Przedmówca dobrze mówi :) polać mu.

Gość gość
co za myslenie hahahah 🖐️

A jak chodziłem do liceum to nikt tam nie miał pracy a jakoś wszystkim kolesiom z mojej klasy nie przeszkodziło to mieć dziewczyny. A zresztą ja mogę mieć od matki pieniądzę, udzieli mi pewnej sumy jak będę potrzebował na rozrywkę.

Gość gość
z bezrobotnym to zadna nie bedzie chciala byc by sie wstydzic za niego ! x no przecież to chyba jest oczywiste, po co być z kimś takim?

Gość gość
bo nie masz w sobie cech męskich :) w liceum też nie mialeś jak widać

Gość gość
bo w liceum dziewczynki szukały chłopaka, po liceum kobiety szukają mężczyzny :) hehe twój tok myslenia powala:) ale powiem ci jedno, jak jesteś w stanie zagwarantować dziewczynie mile spędzony czas i różne atrakcje to możliwe że jakąś znajdziesz, na dwa miesiące:) i może ci się da w tym czasie pomacać :D ja w wieku 18-20 lat kiedy nie wierzyłam w miłość co roku w wakacje szukałam takiego frajera, który by zabrał mnie nad jezioro żeby się w domu nie nudzić:) każdemu wmawiałam że jestem dziewicą i chce troche poczekać a po 2 miesiącach wielki płacz chłopaka :)

Gość BBGG
bo w liceum dziewczynki szukały chłopaka, po liceum kobiety szukają mężczyzny hehe twój tok myslenia powala ale powiem ci jedno, jak jesteś w stanie zagwarantować dziewczynie mile spędzony czas i różne atrakcje to możliwe że jakąś znajdziesz, na dwa miesiące i może ci się da w tym czasie pomacać ja w wieku 18-20 lat kiedy nie wierzyłam w miłość co roku w wakacje szukałam takiego frajera, który by zabrał mnie nad jezioro żeby się w domu nie nudzić każdemu wmawiałam że jestem dziewicą i chce troche poczekać a po 2 miesiącach wielki płacz chłopaka x x x x Czyli my faceci też musimy tak robić mówić że kochamy wydymać a później porzucić ?

Gość gość
WTF

Gość gość
BBGG- i tak każdy robi jak chce, a to że są frajerki i frajerzy na tym świecie to ani moja ani twoja wina:) a poza tym ja tylko jednemu facetowi wyznałam miłość i on nie był tylko wakacyjną przygodą:)

Gość gość
Ja osobiście wolę prostytutki ani nie zdradzą, nie robią fochów i nie wyśmiewają cię jak jesteś prawiczkiem. Te cechy sprawiają, że coraz więcej mężczyzn nie chce się wiązać tylko korzystać z nich.