Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety gardzą bezrobotnymi facetami?

Polecane posty

Gość gość

Wszystkie to takie materialistki?

Gość gość
To zalezy jak jestes przystojny to zawsze znajda pozytywne wytlumaczenie a jak brzydki to powiedza ze len i nierob ! Kobiety potzrebuja atrakcji i rozrywek a bez pieniedzy tego im nie dasz !

Gość gość
Bo bez pieniedzy nie da sie żyć idioto, rodzice też kiedyś umrą 🖐️

bo cenią pracowitość i zaradność? bo chcą szanować swojego faceta? bo chcą czuć w mężczyźnie oparcie?

Gość gość
ja po prostu nie mam szacunku do faceta bez pozycji

Bo facet, który nie pracuje i nie ma kasy, nie potrafi zadbać o samego siebie to nie będzie umiał zadbać o kobietę. Po prostu. Facet musi mieć zajęcie i pieniądze.

Gość gość
a co to za przyjemnosc spotykac sie z kolesiem którego nie stac nawett na postawienie kawy?? żenada

Gość gość
widzisz takie sa dzisiejsze kobiety zero empati i wspolczucia wyzywaja od najgorszych ! Same nie maja niczego a oczekuja wiele ! Nie martw sie te portalowe lale wiecznie beda same ty jeszcze znajdziesz kogos bo wartosciowym czlowiekiem jestes:)

Co to za wartościowy facet, który nie pójdzie do pracy, tlyko żyje na kosz rodizców? I jeszcze pracowite kobiety, nazywa materialistakmi. Kobiety, któe same duzo od siebei dają nie lubią takich "facetów".

Gość gość
jak ktoś chce pracować, to prace znajdzie i bedzie miał chociaz jakiś swój gorsz. Ja zawsze odrzucałam na wstepie bezrobotnych, to jest jakaś kpina, zdrowy silny facet i nie chce mu sie pracować.

Gość gość
no ale po co mi ktoś taki w stałym związku? Prosze o argumenty

Gość gość
wy sie smiecie nazywac kobietami ! Nic soba nie reprezentujecie ! Jestescie pazerne i materialne wpierw trzeba czlowieka zrozumiec dlaczego tej pracy nie ma z drugiej strony w tym kraju coraz trudniej o nia ! Ciekawe czy wy macie prace feministki !

Gość gość
po 1 to nie pazerność tylko zdrowy rozsadek po 2 jakie feministki? po 3 KAŻDY ZNAJDZIE PRACE JAK CHCE PRACOWAĆ to jest mit że jej nie ma. po 4 dlaczego mam być z leniem?

Gość gość
bezrobotny facet to zyciowa niedorajda, jak taki ktoś miałby załozyc rodzine???

Gość gość
współczucia nie ma, każdy myśli o sobie

Gość gość
no właśnie prace można znaleźć w pare dni :) nie ważne może być za 1200 ale ważne że ktoś chce mieć jakiś swój pieniądz i to jest bradzo fajne

Gość gość
normalny facet pracuje chocby dla siebie , zeby byc niezalezny i nie byc na garnuszku rodziców.

Gość gość
no tak bo panu MGR. od politologii albo socjologii korona z głowy spadnie jak bedzie pracował wiecej niż 8 h dziennie :D I nie za biurkiem w korpo :D

Gość gość
Jezeli faceci to niedorajdy to dzieki komu swiat funkcjonuje ? To co pisza kobiety to absurd !!! A niedorajdy to 98% kobiet w Polsce bez faceta nie istnieja dlaczego bo same pracy nie maja , mieszkania , pieniedzy , zero pasji i zainteresowan jednym slowem nudne sa , jedyne co niektore posiadaja to wyglad !

Gość gość
No ale świat funkcjonuje dzieki LUDZIOM pracującym :D a nie leniom

Gość gość
tutaj nikt nie wysmiewa faceta bo za mało zarabia, mówimy o leniu któremu sie nie chce pracowac a na co komu taki facet

Gość gość
niedorajdą jest leń bez pracy użalający sie na los i złe kobiety na kafe :D TO TAKIE MĘSKIE :D

Gość gość
bo jak sobie pomyśle że dorosły facet nie pracuje to nasuwają się następujące pytania i wnioski: 1. Pewnie dalej mieszka z rodzicami, mamusia mu na wszystko daje i wszystko za niego robi 2. Co dorosły facet robi cały dzień w domu? Czyżby siedział na kafe i wypisywał różne pierdoły które jak czytam naciąga mnie na wymioty... 3. Skoro jest bezrobotny od 3+ miesięcy to straszny niedorajda życiowy musi być z niego. Ja bym nie wytrzymała tyle czasu żebrając o każdy grosz od mamusi i oglądając codziennie w*********ą gębę tejże samej mamusi którą szlak trafia że siedzę w domu i nic nie robię. 4. Facetowi nie chce się pracować za 1200 zł/mc i woli siedzieć nic nie robić i żyć na cudzy koszt, albo po prostu facet jest leniem.

Ja rozumiem, że ktoś nie ma pracy tymczasowo - wiadomo jak to jest w Polsce. Ale nie związałabym się z jakimś pasożytem, który jest na łasce rodziców od x lat. I ja później miałabym go utrzymywać? :D

Gość gość
To dlaczego dziewczyny gardzą facetami co nie zarabiają co najmniej 3000 Tu na kafe tak pisaliście ?

Gość gość
no widzisz koles chociaz mamy wyglad, bo taki bezrobotny jest zaniedbany bo ani na ciuchy nie ma ani na kosmetyki :D

Gość gość
Nie sluchajcie takich kobiet ! Nie warto ! Dla nich zawsze bedzie malo czy nie pracujesz czy pracujesz za najnizsza krajowa !

Gość gość
może "gardzić" to nie jest właściwe określenie ale dlaczego dziewczyna/kobieta ma pracować a on niby Królewicz do pracy nie dziękuję za taki stan faktyczny

Autorze skoro nei pracujesz, to co robisz całe dnie? Studiujesz? Szukasz pracy? Pomagasz w domu?

Gość gość
mi by było głupio pasożytować na rodzicach ale różni są ludzie