Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tryczka

Polecicie jakąś aptekę internetową?? Oilatum, Octanisept, wkładki itd.

Polecane posty

Gość tryczka

Hej dziewczyny. Słuchajcie muszę się zaopatrzyć w kilka rzeczy, wolałabym przez net, bo nie mam sił latać z tym brzuchem i 2,5 latkiem za rękę. Jakaś apteka internetowa godna polecenia? Lub może jakiś użytkownik na Allegro? Chodzi mi tu o Oilatum emulsje, Octanisept, coś na sutki, wkładki laktacyjne, wodę morską do nosa, majtki siatkowe poporodowe, wielkie podpaski i tym podobne rzeczy potrzebne w domu już po porodzie.

Gość montinka
Ja często kupuję emulsję Oilatum w http://www.wapteka.pl/ reszta z wymienionych przez Ciebie rzeczy też pewnie tam będzie :)

doz.pl, zamawiasz przez net, a odebrać można w najbliższej aptece tej sieci, jeśli nie chcesz płacic za przesyłkę.

Gość gość
apteka gemini, tanie rzeczy mają, kiedyś zamawiałam w doz, ale mimo bezpłatnego odbioru, jest drożej niż w gemini z kosztami przesylki

Gość Pieczarka__
apteka dla bliskich (www.aptekadlabliskich.pl)

Gość gość
Ja wcześniej zamawiałam w aptekawsieci.pl, ale ostatnio zamówiłam w aptekagemini.pl i chyba tam zostanę. Ceny mają naprawdę niskie, dużo taniej niż w DOZie.

Gość Jakktosmniezna
WAPTEKA :)

Gość gość
tylko GEMINI

Gość gość
Gemini

Gość gość
jak przeczytalam temat to myslalam ze mieszkasz gdziesz zagrniaca i szukasz apteki internetowej z polskimi lekami. Powiem szczerze ze nie sadzilam, ze w Polsce jest tyle aptek internetowych zwlaszcza ze normalne sa na kazdym rogu. Ale tak to jest jak trzeba placic za leki gruba kase. Tu gdzie mieszkam wszystkie leki na recepte sa za darmo dla kazdego i dlatego nie ma takiego przescigania sie firm farmaceutycznych - w tv np nie ma reklam lekow.