Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bylam u takiej jednej wrozki

czy wrozka poprawnie przepowiedziala wam plec dziecka?

Polecane posty

Gość bylam u takiej jednej wrozki

tak z ciekawosci;)?

Heh, wróżka to może nie, ale moja chrzestna ma lekko w czubie, stawia karty. Jak byłam w pierwszej ciąży, chrzestna zaproponowała mojej mamie, że postawi jej karty. Mama odmówiła, ale po zastanowieniu zapytała tylko o to, czy będzie u nas chłopak czy dziewczyna. Chrzestna powiedziała, że chłopak. Po kilku dniach miałam USG, na którym lekarz powiedział, że dziewczynka. Śmialiśmy się, że takie to to wróżenie. Na kolejnym USG (prywatnie) lekarz pokazał nam przyrodzenie naszego syna w całej okazałości ;) Czyli jednak chrzestna miała rację :P

Gość gość
daleka kuzynka raz zapuściła swoją obrączkę nad moją dłonią i dobrze trafiła

Gość gość
Wróżka Diana (z wrozkadiana.pl) jest osobą bardzo szczerą (czasami aż zbyt szczerą!), która nie owija w bawełnę. powiedziała mi o wielu bolesnych sprawach, ale jestem jej za to wdzięczna, bo zdobyłam siłę do tego, by walczyć z życoiwymi problemami. Będę jej za to dozgonnie wdzięczna.

Gość gość
Bzdury. A w niedzielę pewnie do kościoła pójdziecie...

Gość gość
Zanim jeszcze dowiedzialam sie ze jestem w ciazy to wrozka powiedziala mojej mamie ze jestem w ciazy i urodze syna. Wszystko sie sprawdzilo

Gość gość
kto wierzy w takie bzdury ma nierówno pod sufitem.

Gość gość
Za to Ty masz równiutko, ale kiedyś Ciebie spotka sytuacja, że uwierzysz w to, z czego teraz kpisz:) Musisz tylko dorosnąć.

Gość gość
Wróżka pomyliła się bardzo, nie tylko w sprawie płci [chociaż tak chaotycznie o tym się wypowiadała, że może ja jestem niedopowiedziana, ale nie wyczuć, że szykują się bliźnięta Nigdy więcej do żadnej wróżki!!! Miało być jedno dziecko płci żeńskiej, urodziły się bliźniaki płci męskiej:D Ogólnie płeć dziecka nie miała dla nas większego znaczenia, to bliźniacza ciążą owszem. Podobno układ płodów był niezupełnie widoczny na aparaturze. Wróżka z fusów też tego nie wyczytała. Ze mnie informacji nie wyciągnęła, bo byłam nieświadoma i nie mogła się popisać swoją wiedza.