Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie napisaliśmy tego wierszyka w zaproszeniach z prośbą o kasę

Polecane posty

Gość gość

czy jesli nie napisalismy tego wierszyka to mamy spodziewać sie zasypania nas prezentami czy jednak goscie i tak dadza w kwiekszosci koperty? bo nie ukrywajac kaska bardziej sie przyda, ale nie chcielismy bezposrednio pisac o tym gosciom tak jakos chamsko chyba.

Gość gość
goscie bedą pytac co chcecie

Gość gość
zalezy jakich macie gości, ci ogarnieci zapytają co chcecie i dadzą wam kase. Ci co to krzyczą że nie można od gości nic wymagać, kupią wam komplet ręczników na 4 osobową rodzinę....

Gość gość
obecnie większość ludzki na ślubach daje kasę, więc spokojnie

Gość a u mnie
u nas nie napisaliśmy zadnego żenującego wierszyka, bo uważam, że to wstyd cokolwiek komuś narzucać, wymagać gości mieliśmy 100, dostaliśmy tylko koperty, żadnego prezentu, nie licząc drobnych pamiątek do kopert

Gość gość
my tez nie pisalismy zadnego wierszyka. wiekszosc z rodziny mojego narzeczonego zapytalo co chcemy a z mojej strony nikt nie zapytal... ciekawe co dostaniemy.

Ja do prezentów podchodziłam na luzie. Będzie kasa to będzie,będzie żelazko to będzie :D Dlatego też nie dawałam gościom żadnych wierszyków. 90 % gości podczas wręczenia zaproszeń pytało nas się czy chcemy kasę czy prezent.Mówiliśmy zgodnie z prawdą - kasa. Ja akurat mało dostałam prezentów.A to co dostaliśmy służy nam do dziś ;)