Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bułgaria tanio

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam pytanie do wszystkich którzy choć trochę orientują się w temacie. Gdzie warto jechać do Bułgarii żeby noclegi wyszły jak najtaniej?? Interesuje mnie przede wszystkim pobyt nad morzem, nastawiam się głownie na opalanie i wylegiwanie na plaży. Jakie miasto polecacie i gdzie najtaniej?

Gość gość
Najtaniej jest w Pomorie nie mylic z Primorskiem wszedzie latwy dojaz Zlote Piaski Neseber Varna Sloneczny Brzeg Burgas Obzor za to taniej 2x niz w popularnych kurortach

Gość gość
dzieki wielkie :) ktoś ma jeszcze jakieś pomysły?

Gość gość
hej nie znacie może jakiegoś dobrego połączenia do bułgarii, najchętniej w okolicach podanej powyżej miejscowości?? A może ktoś się wybiera początkiem września samochodem i chciałby zabrać ze sobą drugą parę aby wyszło taniej??

Gość gość
podejrzewamy że na trasie 1500 km w jedną stronę na gazie wyszło by 600 zł. W samochodzie spokojnie zmieszczą się 4 osoby więc wyszło by 300 zł w obie strony od osoby. Z tego co patrzyłam na autokary tyle kosztują najtańsze w obie strony do Sofii. Więc czy jest ktoś chętny na Bułgarie w okresie od początku września do mniej więcej 15-16 na 10-12 dni??