Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawsze sam.

Polecane posty

Gość gość

Hej. Postanowiłem napisac ten temat, a może ktos cos doradzi:P Mam 24 lata, jestem z niewielkiego miasta. Pracuję i studiuję, zarabiam powyżej sredniej krajowej. Mój problem jest taki że nie mam żadnych znajomych, dziwczyny-chodzby koleżanki itp.. W dziecinstwi miałem zawsze kolegów, do zabaw gier itp, ale z wiekiem zaczęło się to zmieniac. Jestem cichy i spokojny, moje znajomosci w pracy czy na uczelni to tylko takie typowo dyskusyjne, porozmawiac na byle tematy i tyle. Dodam także że nie piję i nie palę, nie byłem nigdy nawet na imprezie "domówce". Co do wyglądu jestem sredniej budowy(ani za gruby, ani za chudy), natomias sam siebie oceniam za brzydkiego, nie mam z tego powodu kompleksów, poprostu juz taki jestem:) Co do zainteresowan: sport, te związane z pracą, motoryzacja, trenuję piłkę nożna 2 razy w tygodniu. Chciałbym miec kogos bliskiego (czyt. dziewczynę) ale boję się że nigdy sobie żadnej nie znaję:( i już zawsze będa sam. Co poradzicie? Dziękuje Wam za wszystkie sygestie.

Gość gość
Skąd jesteś?

Gość gość
Chetnie Cie poznam.Skąd jestes?

Gość gość
Mam podobnie. Moim głównym problemem jest nieśmiałość. W pracy i na uczelni mam znajomych, jedną prawdziwą przyjaciółkę. Znajomi z pracy dziwią się ze jestem sama, mama dzisiaj zapytała: A kiedy Ty wyjdziesz za mąż.Edyta(moja kuzynka) ma już 30 lat, podrozuje, robi karierę ale nigdy nie miała faceta.Dodam ze ja mam dopiero 21 lat.

Gość gość
śląsk