Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skuteczna dieta

Polecane posty

Gość gość

szukam diety która przede wszystkim ureguluje i przyspieszy mój metabolizm, ostatnimi czasy jem bardzo nieregularnie, są dni kiedy wypycham w siebie wszystka a czasami są takie dni co wystarczą mi 2 jabłka..... nie jestem osobą bardzo grubą ważę 63 kg przy wzroście 174, po prostu źle się czuję w swoim ciele i chciałabym zrzucić około 5 kg i w końcu jeść rozsądnie i regularnie.... czy mógłby mi ktoś polecić jakąś fajną dietę? :)

Gość gość
MŻ+WR,sama stosuję i już 13 kg zrzuciłam:P:D

Gość gość
dieta south beach, zdrowa i jesz duzo i chudniesz duzo polecam

Gość gość
a jaka to WR? bo Mż to znam ewlntualnie można zastosować żP

Gość gość
chyba chodzi wiecej ruchu

Gość gość
MŻ (mniej żryj)+WR (więcej ruchu):D.Oprócz tego posiłkuję się Therm Line Forte:) od czasu do czasu:)

Gość fajkawodna
a może ty musisz się po prostu oczyścić? jak grycanki :>? ja się lepiej czuję od kiedy regularnie popijam figurę detox - najpierw mnie oczyściła ( ale nie bardzo g***townie, po prostu więcej sikalam niż zwykle), a teraz piję dla smakku i żeby mi tam nic więcej nie zalegało. i dobrze mi ze sobą :)

Gość gość
jak dlugo mozna pic figure detoX a czy na faceta tez zadziala bo moj brat sie odchudza tez

Gość Olcia Dubicka
Przede wszystkim musisz zacząć od regularnego odżywiania i przede wszystkim zdrowego i zróżnicowanego a dopiero później myśleć by dodatkowo schudnąć :) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.

Gość fajkawodna
możesz pić właściwie ciągle. byleby nie przekraczać dwóch filiżąnek dziennie - najpierw cię oczyści, potem pomoże utrzymać ten stan. z tego co wiem, to na faceta też powinna działać, choć przyznam, że nie testowałam :)

Gość gość
dzieki w aptece tez mi powiedziala ze mozna caly czas pic a na faceta chyba tez zadziala ( chcialam dla meza od wrzesnia sie odchudza ) ja juz nie ale jestem na mz teraz schudlam juz jeszcze brzuch troszke wymaga cwiczen i smarowania dobrym kremem bo mam skorke pomaranczowa chyba tak to wyglada

Gość minnessota
Mi się udało zrzucić 7 kilosów w ciągu 1,5 miesiąca. Byłam na diecie1. Jadłam praktycznie to wszystko co wcześniej, tyle że w mniejszej ilości i bez słodyczy i fastfoodów, tyle że piłam raz dziennie albo dwa razy koktajle proteinowe jako zamienniki posiłków. Muszę przyznać, że nawet były dobre - zwłaszcza ten truskawkowy. Teraz jeszcze jestem na tej diecie (trwa ona 18 tygodni), chudnę, ale troszkę wolniej niż na początku.

Gość wirtuozeria
Na początek drobne zmiany - więcej warzyw i wody to wiadomo ;) Pamiętaj o produktach wysokobłonnikowych (wypełniają żołądek, np. ciemne pieczywo) oraz bogatych w omega-3 (pomagają utrzymać prawidłową wagę, np. olej rzepakowy lub ryby)

Gość gość
Polecam zapoznać się z GOTOWYM programem odchudzania Limvena Dieta kaloryczna, kilku poziomowa, z przepisami na dietetyczne posiłki. Uzupełnienie o koktajle odchudzające w mojej ocenie bardzo dobre. Smaki Czekolada, Wanilia, Truskawka. Doskonale, hamują łaknienie, uzupełniają organizm w najpotrzebniejsze substancje. Dieta przynosi efekty już po krótkim czasie pod warunkiem przestrzegania zaleceń.