Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa_01

podoba mi się młodszy chłopak, jak zrobić pierwszy krok?

Polecane posty

Gość gościówa_01

Po raz pierwszy piszę na forum w takiej sprawie.. ale ponoć zawsze musi być ten pierwszy raz ;), więc: mam 21 lata i strasznie podoba mi się chłopak z osiedla, który jest niestety 3 lata młodszy... Jednak, wiem, że miał już kiedyś starszą dziewczynę ;) Kiedyś mieliśmy wspólnych znajomych, ale teraz już nie utrzymujemy żadnych kontaktów poza tym, że raz za czas (jak mu się zachce) powie mi, czy tam moim znajomym cześć. Miałam okazję parę razy rozmawiać z nim na gg, ale zauważyłam, że jest trochę nieśmiały. Rozmowa była normalna - o pogodzie ;p w realu z dwa lata temu też gadaliśmy i rozmowa sie strasznie kleiła. Koleś ma poukładane w głowie i własne zdanie na każdy temat. Jest też wyrośnięty jak na swój wiek. Kupę dziewczyn się za nim ogląda. Teraz jest wolny, ale ja nie wiem jak mam z nim gadać.. Na fb? na gg? Dodam, że też jestem wstydliwa, na dodatek nigdy nie byłam w żadnym związku, bo z reguły odtrącałam kandydatów, właśnie przez tą nieśmiałość... Pamiętam też, że parę lat temu kiedy mieliśmy jeszcze wspólnych znajomych (wtedy jeszcze byłam taką szarą myszką) przezywał mnie jakąś ksywą z gry: chyba Dr. Mundo (dodam, że to z LOL'a) niedawno mu się przypomniało i znowu darł się do mnie Mundo. Nie wiem jak to odbierać, czy on się ze mnie nabija? Parę razy si też zdarzyło, że się za mną oglądnął ;) Proszę, doradzicie coś, bo jestem w kropce. Odpuścić, czy coś zrobić?

Gość gość
dziecko nie poniżaj się, on ma cię w d*pencji

Gość gościówa_01
i wlasnie przez takich ludzi jak Ty bede dalej probowac; zrobic cos, aby nie mial w d***e ;)

Gość Lena9909
niektórzy kolesie lubią starsze laski,spróbuj się do niego jakoś deliktnie zbliżyć;)

Gość gościówa_01
tylko własnie jak? napisać do niego na fb? w sumie zawsze mi odpisuje jak piszę... tylko nie wiem co, jak... może trochę się boje reakcji jego? ;/ moja nieśmiałość mnie czasem dobija...

Gość kristen666
no możesz napisac na fb np"hej,co tam u cb?'' albo jak mieszkacie blisko siebie przejdz sie kolo jego mieszkania moze "przypadkiem'' na niego wpadniesz próbuj jakos do odważnych świat należy powodzenia