Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babka mnie wkurzyla

KARMILAM DZIS CYCKIEM NA ŁAWCE W PARKU, A JAKAS BABKA....

Polecane posty

"do spacerowania tez nie trzeba d**y wywalać w przykrótkich spodenkach a wywalają, nie trzeba chodzić z rowkiem na wierzchu a chodzą, nie trzeba świecić stanikiem a świecą. Za to jak trzeba nakarmić dziecko to wielki problem się robi" x to wszystko kwestia klasy tak naprawde, ja nie pamietam zebym chodzila w samym staniku powyzej 18 r.z. gdzies poza plaza, i okolicami wody. zreszta mlodosc ma swoje prawa i ladne damskie cialo kuso ubrane to nie to samo co przytluszona np. 30-latka z "brzuchem" na wierzchu, a kobieta karmiaca ma zwyczajnie niestetyczny biust, tak samo co innego pokazac nagie plecy a czym innym plecy ktore ulegly poazeniu np. x Sama karmię piersią wszędzie tam gdzie jest potrzeba, nigdy nie widziałam "wywalonych cyców", choć często zerkam na mamy z maluszkami. Ostatnio jak karmiłam w boksie, tyłem do ludzi, z boku postawiłam wózek i przerzuciłam pieluszkę przez ramię to baby mało nie powłaziły zobaczyć żeby zobaczyć czy nie widać kawałka piersi, normalnie jak poprawiłam się i wstałam to czekałam na oklaski, bo stały i się gapiły jakby to przedstawienie było." x ale tu nie ma mowy o takich jak Ty osobach, tylo o takich ktore preferuja ostentacyjny ekshibicjonizm;-)

Gość gość
jak napisałam nigdy nie widziałam "wywalonego cyca", może dlatego że mieszkam w niedużym mieście i łatwo spotkać kogoś znajomego.

Gość gość
moim zdaniem piersią powinno się karmić dyskretnie mieć jakąś chustę czy coś- to jest czynność intymna. To że jest się matką karmiącą nie znaczy, że wszystko wolno chcecie żeby ludzie się z wami liczyli wy liczcie się z nimi nie to nic przyjemnego oglądać takie coś jakby ktoś sikał na środku chodnika lub robił kupę tez nie chętnie by się na to patrzyło (wszytko gdzieś tam się łączy) ps. nie jestem moherem ani bezpłodną frustratką mam 8-miesięczną córkę którą karmiłam piersią

Gość gość
medal cie się należy ile karmiłaś 6 miesiecy? Porównujesz ssanie piersi do sikania.

Gość gość
dobrze zrobiłaś, nakarmić trzeba a nie wracać do domu z krzyczącym w wózku dzieckiem, wtedy to dopiero ciekawe komentarze można od starych bab usłyszeć...mój hit "boże, to dziecko tak strasznie płacze, pewnie pobite" :/ chce się zwymiotować jak się słyszy coś takiego....