Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaraz kogoś zabiję.

Szwagierka mnie wkurza :D

Polecane posty

Gość Zaraz kogoś zabiję.

Normalnie już nie mogę. Szwagierka ma wolne... kobita 30 lat przeszło i od kilku dni wrzuca jakieś gówna na fb. Jakieś przemyślenia, jakieś informacje co jadła na obiad, gdzie idzie, skąd wróciła, jakieś kwejki, demotywatory... Zablokowałam ją, żeby mi to nie wyskakiwało a ta do mojego faceta z mordą wyskoczyła, że jej nie lubię wpisów -.-' No ręce i cycki opadają! Wiem, że to żaden problem ale ten telefon mnie wkurzył bo to jakieś chore jest. Rozumiem, żeby to była gimbaza ale dorosła kobieta? Tylko się wygadać chciałam, wolę tu się zbulwersować niż jej wygarnąć co o niej myślę. Szkoda nerwów w "rodzinie".

Gość Nooo

Ogólnie siedzenie na fejsie, a szczególnie wrzucanie takich pierdół jest słabe i nie jestem pewna czy normalni ludzie tak robią. Gdzieś pisało, że nie do końca 🙂  Usuń fejsa- będziesz miała spokój 🙂 A jej nie musiałaś blokować jako osoby, bo można chyba jakoś wyciszyć przychodzenie powiadomień czy coś takiego bez blokowania, ale pewna nie jestem.

Mnie też takie "ciekawe posty" wkurzają, a tam w sumie głównie takie coś jest, więc olałam temat i mam spokój 🙂