Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona zaplakana

co robic gdy brak oznak milosci?

Polecane posty

Gość zagubiona zaplakana

co drogie kobietki poradzilybyscie w sytuacji gdy maz nie okazuje mi wogole uczuc,wsparcia,nic... prosze go o to,mowi ze tego potrzebuje a on nic nie zmienia,nie obchodzi go to,nadal jest "olewajacy", jest mi zle bo czuje sie nikochana,czuje ze zwariuje w takiej relacji gdzie nic nie dostaje...ja okazuje uczucia,a on nie inicjuje nic...

Gość gość
olej go i ty - w tym sensie ,ze owszem,badz uprzejma, ale miej swoje zycie, przyjaciół, prace, zainteresowania, wychodz z domu, gdy masz ochote i dokad chcesz. A na czy, polega brak uczucia - moze jakies konkrety?

Gość gość
Idz do fryzjera ,zrob.sobie fajny makijaz wychodz ze znajomymi i wysli sobie od czasu do czasu bukiet moze muto da do myslenia

Gość idzie zima
Nic nie zrobisz. Ja też tak mam. I na początku prosiłam, tłumaczyłam czego mi brakuje, pytałam dlaczego taki jest. Prosiłam np. żeby mnie przytulił, pytałam czy ja mogę się przytulić. Zrozumiałam że robię duży błąd, bo proszę o coś o co prosić wogóle nie powinnam. Przecież nie mogę żebrać o jego miłość. Przestałam. Myślałam, że jak ja trochę odpuszczę to jemu zacznie bardziej zależeć. Niestety tak się nie stało. Minął rok. Mąż mnie nie przytula, nie całuje, nie rozmawia ze mną. zero czułości, zero miłości.

Gość gość
up