Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nikt mnie nie chce przez charakter, jakie dziewczyny przyciagaja?

Polecane posty

Gość gość

tak jak w tytule. w glebi duszy jestem wredna ale na zewnatrz tego nie pokazuje, jestem troche arogancka, bo czuje sie ladna... mam taka urazona dume, bo kolezanka znalazla sobie chlopaka, a ja zamiast sie cieszyc to mam glupie mysli "ale ona jest brzydka, czemu ktos ja chce?" wiem ze to zle, ale tak juz mam. jestem nienormalna ciagle mam zawyzone mniemanie o sobie i wyrzuty sumienia przez to, opieprzam sie w myslach ale i tak mysle o sobie jak o najlepszej. mysle ze inni trooche to wyczuwaja... jak byc szczerze milym i nie zazdroscic, jakos spokorniec? zazdroszcze milym i normalnym, niekoniecznie atrakcyjnym ludziom :( ja przez swoj charakter jestem sama... przyciagam ich wygladam a odrzucam zbytnia pewnoscia siebie, uwazaja ze jestem np dziwka a ja jestem dziewica. przykro mi z tym.

Gość gość
no to Ci powiem jakie mają powodzenie, bo widzę po koleżankach na pewno fajne, otwarte wesołe ale przy tym : - uległe - pracowite - nie posiadające wlasnego zdania,idace na kompromis wredne inteligentne laski, które obstają mają problem ze znalezieniem faceta ;P żaden nie chce partnerki, oni chcą służące i najlepiej darmowe tzn kobieta ma im gotować, prać, rodzic dzieci, robic loda, pracować na dwie zmiany i być posłuszna :D jak taka nie jestes to nigdy nie znajdziesz facta ;P ja sie pogodzilam z tym,ze bede sama, chociaz jestem ladna ale wali mnie to nie bede sie podporządkowywać nikomu i udawać perfekcyjnej żonki choooooooy nikt mne nie akceptuje jaka jestem to trudno ;)

Gość gość
chyba tez sie powinnam z tym pogodzic bo mam zbyt wysokie poczucie wlasnej wartosci na to... tzn nie jestem jakas ksiezniczka i pracy sie nie boje, ale to nie jest takie hop siu dla mnie zeby robic to bo krol i wladca tego wymaga, robilabym to tylko jesli mezczyzna dawal od siebie rownie duzo

Gość gość
*dawałby

Gość ktoś z forum
zapytałeś : jak spokornieć ? przeczytaj sobie krótki tekst Desideraty i staraj się go przemyśleć i wprowadzić w życie

Gość gość
mam to samo co ty nieprzejmuj sie a ile masz lat? ja mam powodzenie u facetow ale ninawidze zwiazkow wiec jak juz cos to przelotny flirt

Gość gość
Z mojego doświadczenia powodzenie mają kobiece kobiety, poukładane życiowo i zadbane (nadwaga nie jest przeszkodą), i przede wszystkim UŚMiechnięte i sympatyczne

Gość gość
a z moich obserwacji powodzenie mają takie które 1dają gościowi do zrozumienia że w seksie zrobią wszystko zawsze mają na sex ochotę zrobią wszystko z nim i wszędzie o każdej porze loda itp... 2 będą mu usługiwać - prać -gotować -sprzątać - rodzić dzieci - pięknie wyglądać tzn. w miarę dbać o siebie a reszta to już nie jest istotna dla mężczyzn taka prawda JA TAKA NIE JESTEM I NIE ZAMIERZAM BYĆ TYLKO DLATEGO ABY SAMĄ NIE BYĆ WIEM ŻE BĘDĘ SAMA ALE MI TO ZWISA !!!!!!

Gość gość
jestem: -ładna -pracowita -uległa -ide na kompromisy -potrafie sie poswiecic dlaczego nie mam faceta? 2 mnie rzuciło