Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dołektotalny

Ale bym chciala kogos poznac...

Polecane posty

Gość dołektotalny

Kogos nowego, wolnego , kto by mi sie spodobal i na odwrot. Zebym chociaz zobaczyla jak to jest. Ale niewykluczone, ze juz nie umiem sie zakochac. Eh zamiast tego jutro pojde pocwiczyc znowu dla odstresowania...

Gość gość
co cwiczysz? ;) dobra, powiedz od razu, ladna jestes czy nie?:P

tronn, przychodzi niedziela i mnie przemyslenia nachodza. Fiku, jak sie zaciagnac do pracy na kafe? I tak tu pisze i tak :D

Gość gość
Fiku majtki siku juz zostala przejrzana w innym temacie :O

Jestem ladna ;p Lato w pelni, a tu nawet nie ma z kim na spacer isc. Poznawanie przez internet i tak mnie nie interesuje, ale zeby mnie tak ktos na zywo zaczepil... Dla panow z silowni jestem za malo wysportowana raczej ;]

Mialabym na waciki :D i tak przynudzam i tak. Po prostu czasami rozmyslam, ze to niesprawiedliwe, ze wszystkim sie uklada tylko mi w milosci zupelnie. Kto wie, czy po takim czasie umialabym z kims byc. Coraz czesciej mysle, ze zwiazek to ciezka praca, kompromisy i to jest superdroga do wiecznego bycia stara panna.

Gość samotny brunet
okej dziewczyny, wiec w czym problem ? Napiszcie jak wygladacie i moze dajcie jakiegos maila, no chyba ze sobie po prostu po babsku marudzicie ..

Bo poznanie kogoś to kwestia szczęścia i przypadku.Moje znajome pary tak się poznały.Nie było przypadku,aby babka lub facet chodzili gdzies specjalnie,w celu zapoznania kandydata.Po prostu pewnego dnia robili sobie zakupy,albo przypadkowo poszli do kina na ten a nie inny seans,albo nadawali przesylke na poczcie itd.To los zadecydował.

Gość samotny brunet
jak sie spotykaja wlasciwi ludzie ktorzy rozumieja sie bez slow to zwiazek i codzinnosc to calkowita przyjemnosc i radosc.

W tym problem, ze chcialabym kogos poznac naturalnie, a nie silic sie na wymuszone rozmowy przez internet. Moze mam cos odpychajacego w sobie, ze nikt mnie nie chce poznac blizej. Nic prostszego niz zapoznac sie na silowni, ale nikt do mnie nigdy nie podchodzi. Moze tak ma byc ;]

Kto nie ma szczęścia w miłości ma szczęście w kartach(i grach).Ostatnio zagrałam w totka.Nie trafilam ani jednej liczby.Pomyślałam,ze jak w uczuciach nie idzie,to tu się poszczesci :D.

tronn, serio tak sie popoznawali? Wow, super :) jak w filmie... szkoda ze nie miszkasz w warszawie, ale z drugiej strony ani Ty nie wiesz, czy ja nie jestem psychiczna ani na odwrot :D

Ja NIGDY nic nie wygralam, nawet paczki cukierkow ;p Taka sprawiedliwosc na swiecie. Ide zrobic pranie, ale wroce tu dzis jeszcze odkopywac temat ;)

A właśnie,myślałam,ze w Wa-wie jest lepszy "rynek".Co do "psychicznosci"to jeszcze trochę ,a zdziwaczeje doszczętnie:D ha ha.

Gość samotny brunet
ja chodze na silownie cwiczyc, odprzyc sie i zapomniec o wszytkim. A nie na podryw. przypuszczam , ze wiekszosc facetow tak robi. Samo sie nic nie stanie,Co Ci szkodzi z kims porozmawiac, zaczepic, poznac sie, przeciez nie musisz wychodzic od razu za maz. :) jak nastawiasz sie od razu na wielka milosc to odstraszasz ludzi. na wszystko trzeba czas..wyluzuj. Piszesz, ze jestes ladna, ale to kwestia gustu.:/

Gość gość
nic na siłę znajdzie się sam nie popadajcie w paranoję dziewczyny samotne bo często konczycie w łózku z facetem żonatym albo zwyczajnym kutasem...a potem płacz i rwanie włosów

Gość gość
a ile masz lat i z jakiego miasta?

Gość samotny brunet
kwestia jest tego typu ze kobietom sie po porstu nic niechce. Ja probowalem zagadywac na popularnych portalach randkowych ale jak nie wykupisz abonamentu to nie mozesz nazwet zobaczyc kto wszedl na profil.:/ Malo ktos ma wykupiony abonament. Generlanie chcecie wielka milosc ale nic z tym nie robicie zeby troche pomoc szczesciu..i to mnie wnerwia. Czesc Fiku.

Gość gość
roksa... :D

Nie mam dobrego zdania o facetach z portali. To Wy faceci nei wiecie czego chcecie. Kobieta daje do zrozumienia, że jej sie podobasz. Kobieta pisze: szukam bruneta. A Wy co? NIC.

Gość gość
Juz skoncz jeczec, mleko sie rozlalo ;P

Gość gość
Na siłowni raczej nie ma szans kogoś poznnać tak jak poprzednik na siłownie chodzi się po to żeby ćwiczyć bądź też odstresować jedyne co możesz usłysześ tam to poradę jakiegoś trenera bądź pytanie ile serii ci jeszcze zostało