Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dołektotalny

Ale bym chciala kogos poznac...

Polecane posty

przez to jest tak proste jak budowa cepa (swoja droga ciekawe czy wiecie z czego sie sklada cep?! :D ;) podchodzisz do niego, mowisz, przepraszam zobaczylam ze jest pan swietnie wytrenowany, czy moglby mi pan w czyms pomoc, dopiero zaczynam na silowni a wyglada pan na kogos kto moglby mi cos poradzic... i lecisz dalej... ludzie no, przeciez to nie jest olimpiada z matmy... :O

Gość gość
A moze podasz adres silowni...moze sie poznamy? Jeszcze nigdy nie bylem na silowni. :-)

Zbereznik, olimpiada z matmy jest dla mnie prostsza :D No co Ty, przy jego kolegach tak? Pewnie reakcja towarzystwa bylaby fajna ;)

Gość do zbereznik
stary ,urwa ale jestes natretny nak mucha ktora leci do kupy. Pewnie tez jestes debilem skoro laska CI mowi grzecznie nie a ty dalej swoje. jakas totalna porazka czlowieka.

Gość samotny brunet
zasada numer jeden, nie gadaj z typami ktorzy ci nie pasuja z jakis wzgledow. ja bym dla kolesia "zbereznik" od razu wystawil faktura do zaplacenia zamarnowanie mojego czasu. a jest on niezwykle drogi. Musisz byc bardziej asertywna kolezanko.

z pewnoscia... jak bede potrzebowal rad samotnych brunetow... :o zrob jak ci powiedzialem mloda! jestem pewien ze w srodku wiesz ze to zadziala tylko po prostu boisz sie wykonac ten pierwszy krok. jak zechesz przeslac mi fote, (mozesz sobie zaczernic twarz nie obchodzi mnie to) powiem ci co zmienic w twoim wygladzie zeby bardziej podobac sie facetom. ja zmykam... narka... ;P:)

Gość Riczarddd
Jedyna szansa to chyba zapytanie o jakieś dobre ćwiczenie na jakąś tam partie bo raczej takie pogaduchy nie przejdą tym bardziej jak jest z kolegami