Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a......

Jestem gruba :(

Polecane posty

Gość a......

I nie mogę nic z tym zrobić pomimo diet i wysiłku fizycznego, walczę z samą sobą i hormonami. Nienawidzę na siebie patrzeć, nie chce mi się wstawać codziennie z łóżka i szczerze mam ochotę umrzeć.

Gość gość
umrzeć tylko dlatego ze jesteś gruba??? Chyba cię porąbało. Ludzie mają naprawde poważne powody, żeby popełnić samobójstwo. Ile ważysz?

Gość gość
witam w klubie :( Ile ważysz i ile masz wzostu? Lub podaj wymiary

Gość a......
od 12 lat 121,5 kg :(

Ja też jestem gruba, jeszcze kiedyś miałam jakaś motywacje, żeby schudnąć, ale po kilku nieudanych akcjach zniechęciłam się:(

Gość a......
wzrost 172..

Gość gość
Ja mam problemy hormonalne i zrąbany metabolizm, odchudzam się drakońską dietą od roku. Schudłam 8kg. Ale schudłam :)

Gość gość
to jest prowo jakiegoś obrażonego patafiana

Gość a......
170 cm 95 kg. Mówiąc, że to nie jest poważny problem może tylko ktoś kto nie ma z tym problemu, nigdy nie miał. Czuję się uwieziona we własnym ciele, którego szczerze nienawidzę. Do tego co chwilę spotykam się z nieraz chamską oceną , że ja na pewno muszę ostro "wpie..." a wcale tak nie jest. Generalnie ludzie oceniają...

Gość gość
Mi też wszyscy radzili nie jeść, a jem bardzo mało. Dopiero bieganie + rower + ćwiczenia pomogły, nie jem w ogóle węgli i chudnę w sumie trochę ponad 0,5 miesięcznie. Dziś upiekłam pyszne ciasto... od kilku lat nie jem słodyczy a uwielbiam je :(

Gość a........
Ja próbuję wszystkiego naprawdę. Prowadzę aktywny tryb życia, od pon do piątku chodzę po 2 godziny na zumbę aerobik itp. Poza tym działam też na własną rękę.

Gość gość
A od dawna? Ja tak naprawdę po 4mcach zaczęłam chudnąć, potem przerwa na 2, a potrm już lepiej

Gość a......
Tak naprawdę taki tryb życia narzuciłam sobie od ponad roku i cały czas stoję w miejscu. Lekarz mówi, ze problem prawdopodobnie jest w mojej niedoczynności tarczycy, biorę hormony.

Gość gość
no tak... ja mam tylko PCOS Ale koleżanka z chorą tarczycą ma przesrane... na pewno wiem że ona nie używa cukru i soli, trochę już schudła i mówi że jej właśnie zumba pomaga