Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odstawienie tabsów a seks bez zabezpieczenia

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pytanie które w sumie nie daje mi spokoju tak naprawde z wlasnej glupoty. Brałam tabletki dość długi czas,postanowiłąm je odstawić gdyż nie współżyje regularnie.Cykl zawsze mialam 28dniowy.Powinnam dostać okres w piątek ale oczywiscie sie spoznia jak to po odstawieniu a wczoraj w sobote kochalam sie bez zabezpieczenia ale partner nie skonczyl we mnie.I teraz pytanie,jakie jest ryzyko zajscia w ciaze?..

Gość gość
zawsze jest ryzyko a po odstawieniu anty podobno jeszcze większe.

Gość gość 28 lat
kurde jak mnie wkurzają takie kobiety jak Ty;-) jak współżyjesz bez zabezpieczenia to zawsze jest ryzyko ciąży i tyle a jak brałaś tabletki ryzyko jest większe i częściej są ciąże mnogie. Moja kuzynka brała tabletki 5 lat, przestała, i po 2 miesiącach bez zabezpieczenia zaszła w ciąże, jest w ciąży i urodzi bliźniaczki. Co nie oznacza że Ty jesteś, ale jak wiesz że nie jesteś zabezpieczona a nie chcesz dziecka to albo prezerwatywa albo szklanka wody zamiast. wszystko w temacie.

Gość gość
Bardzo mądra decyzja.Myślałaś p*czka.Jak chce si e r****ć to trzeba się zabezpieczać

[zgłoś do usunięcia] gość 28 lat kurde jak mnie wkurzają takie kobiety jak Ty jak współżyjesz bez zabezpieczenia to zawsze jest ryzyko ciąży i tyle a jak brałaś tabletki ryzyko jest większe i częściej są ciąże mnogie. *********** Mnie tez.....Uprawiasz Sex bez zabezpieczenia (z koncem w srodku?)to w tym wieku chyba powinnas wiedziec jakie moga byc tego konsekwencje....