Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietaniewdzięczna

Jak SPŁAWIĆ faceta?!

Polecane posty

Gość kobietaniewdzięczna

Spotkałam się z pewnym chłopakiem z internetu, niestety nie zaiskrzyło, to był tylko godzinny spacerek po czym zwiałam do domu, nie jestem pięknością ale on odrzucił mnie swoim wyglądem (zdjęcia miał robione tak, że ukrywały jego wady) poza tym wynudziłam się niemiłosiernie.. po spotkaniu napisałam mu szczerze, że raczej nic z tego nie będzie, natomiast on robi pretensje i wyrzuty jakbym zerwała zaręczyny. Nie pomaga wyłączanie telefonu, ani ignorowanie, ani tłumaczenia, ani stanowcze NIE. Co robić?

Gość kobietaniewdzięczna
żadnych pomyslow?

Gość A z ciekawości
zapytam to jakie miał wady że go od razu spławiłaś?

Gość kobietaniewdzięczna
NO jemu się od 3 tyg nie znudzilo choć od 2 tyg już nie reaguję w żaden sposób na wiadomości.. Żółte zęby z osadem, nieładny oddech, brzydziłabym się go pocałować, nawet gdyby następnym razem umył zęby to niesmak pozostał, cera jak u nastolatka (białe ropniaki pokrywające całą twarz) pomimo, że jemu już było bliżej do 30. Nie miał nic ciekawego do powiedzenia. Rozmowa się nie kleiła.Sama nie jestem ideałem, ale staram się dbać o siebie, mam zainteresowania, pracuję, stać mnie na kogoś lepszego, problem tkwi w tym, że on jest jakimś psychopatą, nie potrafi odpuścić, ciągle wypisuje, że narobiłam mu nadziei, że jestem taka sama jak inne, albo, żebym mu dała szansę (choć po spotkaniu wielokrotnie mu tlumaczyłam, ze jesli nie zaiskrzyło od razu to już nic się nie zmieni).

Gość A z ciekawości
Heh wygląd mnie nie przeraża ale takie zachowanie tak :( no porażka jakaś... jak można zmuszać do miłości... samotność jest nie dobra ale bez przesady.

Gość hjghghhghguu
pryszcze mozna wyleczyc ale jak ktos nie dba o jame ustna to raczej tego nie zmienisz ja tez bym nie dala szansy ;/