Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam się z ciekawości???

Czy mogła byś być z niewidomym facetem?

Polecane posty

No właśnie a to dopiero 29 latek, słuchaj ja zaraz muszę uciekać spać bo o 07 budzik będzie mnie gnębił. Jeśli chcesz to jutro możemy popisać po 15?

ja też muszę uciekać - wieczorem wejdę , nie wiem ile będę jutro musiała zostać w pracy oczywiście życzę spokojnej nocy

Ok to się pojawię. Dobranoc i miłych snów. Bez odbioru.

Gość gość
A ja mogłabym być z osobą niewidomą lub niepełnosprawną z innego powodu. Nie dlatego, że nie mam wyjścia bo jestem pasztetem, który poleci na cokolwiek ale dlatego, że wpojono mi takie wartości już w dzieciństwie. A co do obwisłych piersi to chciałam napisać, że kiedyś miałam piękne, jędrne i bardzo duże piersi przy niskiej wadze ogólnej co dla większości facetów było ideałem ale potem urodziłam ssaka, który doprowadził je do ruiny i teraz są naprawdę obwisłe. Ale jakoś nie spotkałam faceta, który byłby tak tolerancyjny jak ja. Ojciec mojej dzidzi po chorobie (priapizm) stał się impotentem a mimo, że seks jest dla mnie bardzo ważny, zostałam przy nim. On natomiast nie mógł pogodzić się z tym, że moje ciało się zmieniło i teraz jestem samotną mamą. Ot, życie...

Gość frou frou
Andrea Bocelli to ma glos,ktorym moze uwiesc dalej wiele kobiet.A tutaj pisza bardzo zwykli ludzie,moja droga :-)

Gość gość
Nie raz Ci niepełnosprawni sa bardziej sprawni ( i fizycznie i intelektualnie) od tych "zdrowych":o

Koleżanko fajnie że masz takie podejście do życia i jesteś tolerancyjna, przykro że tak Ci się ułożyło w życiu no ale niema tego złego co by na dobre nie wyszło. Twój były po prostu okazał się egoistą i hipokrytą, jeśli głównym powodem były wyżej wymienione rzeczy to prawdopodobnie tak czy tak wasze małżeństwo by się kiedyś rozpadło. Swoją drogą co siedzi w głowie takiego człowieka który traktuje osobę jak nowy samochód? Na początku jest ładny nie zużyty a po 5 latach gdy widać wyraźne ślady użytkowania pozbywa się go bez emocji.

Gość gość
Co siedzi w glowie takiego czlowieka,to ja nie wiem.Ale porownywanie kobiety do samochodu-nowego czy zuzytego ,nawet okazujac zrozumienie,pozostaje niestosowne.

Gość gość
hmm

Nie uważam, no ale... to tylko przykład. Myślę że za bardzo dogłębnie go zinterpretowałaś.

Podnosze.

Gość gość
dla mnie autorze Twoje pytanie jest dziwne, no bo jeśli miłość jest ślepa (przepraszam) jak mówią to jeśli się zakocham i okaże się, że mój wybranek serca jest niewidomy to znaczy, że co, że mam się odkochać? nie ma dla mnie znaczenia czy moje kochanie było by niewidome, głuche czy kulawe, nie wygląd jest ważny tylko charakter więc odpowiadam TAK, MOGŁABYM BYĆ Z NIEWIDOMYM FACETEM

Gość gość
smutne ...mężczyźni chcą dzieci ale nie akceptują zmian w ciele kobiety ( oczywiście nie każdy taki jest )

Cześć Dobrze, jak Minoł dzień?

pracowicie - osoba mi odeszła z kuchni ( nie wiem na jaki okres) i musiałam trochę kucharzom dopomóc :) a tobie ?

Gość ta od bocellego
czemu sie jeszcze nie skontaktowaliście na priva. po co wasze pierwsze chwilki ma czytać pięćdziesiąt zwistnych mord? wystarczy podac sobie adresy i kontynuować w spokoju i kameralnie. co do bocellego, to nie interesuja mnie jego podboje milosne, pisałam tylko ze jest przystojny. teraz jest juz stary, ale nadal całkiem do rzeczy

Dzięki u mnie też pracowicie, może rzeczywiście pójdziemy na priw? Osobiście na bardziej prywatne sprawy wole mailować na forum za bardzo jestem oficjalny.

priw?? oczywiście możesz napisać na maila .. nie posiadam takich komunikatorów jak gg itp.

Napisałem do Ciebie na mail.

Też nielubię gg.

Gość gość
do ta od bocellego-jestes ta druga,bo to ja o nim wczoraj napisalam --- do alaaaaaaa-znam,tak sie zlozylo dosyc duzo szczegolow z jego zycia ;)

Gość poranna rosa,,
No,i autor znalazl to,czego szukal,hehe...A wy mozecie dalej pisac o tenorze.. Od siebie dodam,ze u Bocellego interesuje mnie tylko,jak spiewa :-)

Gość gość
ta pierwsza ciemnoto ktora zadedykowala mu bocellego utwor i pisala o cofaniu galki ocznej. eot

Gość gość
Autorze inteligentnie załatwiłeś tą sprawę, niby nie topik matrymonialny a jednak kogoś poznałeś.

Gość gość
a ta wyzej,co pisze "ciemnoto" i bocelli-do kogokolwiek-to dopiero niekulturalne stworzenie :O autor-bardzo sprawny,fakt ;-)

No ale ten temat na prawdę nie był stworzony w celu matrymonialnym, czy każda osoba która zakłada topik musi mieć taki cel?

Gość gość
Matrymonialnym,moze i nie ;-)

Sugerujesz że przemyciłem podtekst?

Gość gość
Ja absolutnie niczego nie sugeruje,ale faktem jest,ze dobrze prowadzisz...dialog ;)