Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam się z ciekawości???

Czy mogła byś być z niewidomym facetem?

Polecane posty

Gość amgad
hej pozdrawiam was serdecznie do Lenki ja też mam na imię Magdalena ale od dzieciństwa rodizce na mnie Lenka mówili a chciałam dodać ze ciągle mysle o chłopaku z mojego snu kóry miał na imię Dawid

To mamy dwie lenki na pokładzie, witam ciebie Dorota pozdrawiam i cieszę się że masz takie podejście. Amgad Twój sen na prawdę wywarł na ciebie duży wpływ że tak o nim myślisz? Jeśli nie tajemnica to powiedz jakie masz relacje z mężem może przechodzicie jakiś trudniejszy okres i to jest jakaś forma odreagowania.

Gość amagd
te relacje właśnie są takie sobie rzeczywiście cały czas myśle o chłopaku ze snu i owiedzmy ze sie w nim zakochałam no ale to tylko sen a rzeczywistosc jest inna zupełnie

Może warto by było popracować nad relacjami z mężem o ile cokolwiek można naprawić, nie znam Twojej sytuacji więc trudno mi doradzić. Musisz być bardzo wrażliwą kobietą jeśli ten sen a dokładnie ten chłopak wywarł taki wpływ na ciebie.

Gość amagd
tak masz racje jestem bardzo wrażliwa choć chyab z wiekiem uodparniam sie na wiele rzeczy z męzem staram sie

Gość amagd
kurcze znowu interesanci nie ma jak nawet swobodnie popisac za chwile wraca

Wrażliwość często idzie w parze z naiwnością a raczej z dawaniem się wykorzystywać przez cwanych ludzi po wielu takich zdarzeniach obrastasz w pancerz lecz żal i frustracja nadal w tobie tkwi. Doszukiwał bym się pokrewieństwa między tym co napisałem i tym snem a raczej ten sen jest jak by zaworem bezpieczeństwa twoich niepowodzeń jak bym bliżej ciebie znał i wiedział bym coś o tobie to mógł bym zinterpretować go bardziej.

Gość amagd
oj nie wiem czy tu opisywać na forum ale rzeczywiście trochę przeszłam w życiu nie rzoczulam sie nad sobą bo wiesz nie ma co jak ktos spojryz z boku to nie jest źle mam męża prace dzieci jakies pieniadze nie powinnam narzekać

Gość gość
A zdajesz sobie sprawe, ze wszystkie osoby, ktore pojawiaja sie w snach maja twarze osob ktore choc raz w zyciu spotkalo sie, nawet jedynie przelotem przez sekundy. To znaczy, ze twoj ksiaze ze snu istnieje gdzies naprawde :)

Gość amagd
pewnie tak ale nie przypominam sobie takiego chłopaka mężczyzny w rzeczywistosci

Gość dorota_abcd
nie znam się, ale może (jak to bywa ze snami) symbolizuje on chęć doznania nowych emocji, trzymasz się go kurczowo, bo to Twoja ucieczka od szarej codzienności, a oglądałaś kiedyś film (romans) w którym główny bohater był niewidomy? może utkwił Ci gdzieś w podświadomości... 2 tygodnie to już sporo czasu Cie trzyma...

Gość gość
a jakbys go spotkala gdzies przypadkiem na ulicy, to jakbys sie zachowala? to musialby byc niezly szok :D

Gość dorota_abcd
jak tam dzień minął? śpicie już?

Gość dorota_abcd
hej, jak tam niedziele się zapowiada? już pewnie po śniadaniu?:> ja jestem na etapie: nie mogę spać, ale ciężko mi wstać, sytuacji nie poprawia fakt, że wypiłam wczoraj chyba o jedno piwo za dużo...

Gość dorota_abcd
no to chyba za bardzo nie odpocząłeś, ja przespałam pół niedzieli, szkoda dnia, ale postaram się to odrobić w ciągu tygodnia (uśmiech) w dodatku co chwile się przebudzałam i za każdym razem śniło mi się coś innego, a Ty, Autorze, jeśli mogę zapytać, jakie miewasz sny? śnią Ci się obrazy takie jak zapamiętałeś z dzieciństwa czy raczej sytuacje w sposób jaki odbierasz teraz? no chyba, że jesteś w tej grupie osób którym nie śni się nic (mruga).

Niedawno wróciłem z drugiej pracy, tzn. robię to samo ale w dwóch różnych miejscach w tym że do tej drugiej pracy dojeżdżam 2 godziny pociągiem. zależy gdzie mam zlecenia tam jestem. Co do snów to zależy czasem mam sny z obrazami tzn. np. jadę samochodem albo pływam w morzu i normalnie wszystko widzę a czasem śni mi się sen bez wizji. Szkoda że tak nieregularnie rozmawiamy no ale ostatnio mało zaglądam na kafe.

Gość inezkaZadra
Ile ty masz lat? Miałeś kiedyś kogoś albo masz na oku?

Gość inezkaZadra
Ale taką seksualną partnerkę? nie dziewczyne. Zawsze zastanawiałam się jak to jest. Bo to k***** sory trochę dziwne... bez obrazy

Gość Ajala
Witam autora wątku, Odnośnie Twojego pytania uważam, że wszystko jest możliwe. To, że jesteś niewidomy w niczym Ci nie umniejsza jako człowiekowi. Przesyłam Ci pozdrowienia

Gość Ajala
Dziękuję, bardzo spodobało mi się Twoje pozytywne podejście do życia. Zazdroszczę Ci go. Tak po prostu bez wredności. Sama staram się mieć takie ale...różnie to bywa.

A czym ja mam się martwić, prace mam która przynosi mi satysfakcjonujące dochody, na zdrowie nie mam co narzekać kąt do mieszkania też jest, jedynie co to przydał by się ktoś do dzielenia trosk i powodzeń. Pamiętaj pozytywne myślenie to podstawa.

Gość Ajala
Źle mnie zrozumiałeś...Nie trzeba mieć wielkich zmartwień i kłopotów by nie być tak pozytywnie nastawionym jak Ty :-) Niektórzy już mają pesymistyczne podejście bez względu na wszystko. ps chciałabym mieć takiego przyjaciela jak Ty

Wiesz ludzie lubią sobie dokładać zmartwienia i problemy nawet wtedy kiedy nie ma potrzeby ich mieć, Staram się żeby szklanka była do połowy pełna, czasem też jest ciężko ale warto nad sobą pracować to też daje duże rezultaty. Dzięki że chciała byś mnie za przyjaciela to jest miłe i budujące.

Gość Ajala
Właśnie...dobre podejście potrafi zdziałać cuda :-) Nie wiem czy czytałeś, jeśli nie to polecam Ci książkę - Sekret autor to Rhonda Byrne