Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam się z ciekawości???

Czy mogła byś być z niewidomym facetem?

Polecane posty

Gość johana1975
No to jesteś 10 l. młodszy ode mnie. Wiem że Ty tego tak nie odbierzesz, chodziło mi o innych. Fizjoterapeuta to chyba nawet w pl. dobry zawód i dobre pieniądze? Masujesz też? W pl. miałam tez masażystę i też niedowidzącego, kurcze nawet o tym zapomniałam. Prace miałam wtedy ciężką, musiałam dźwigać faceta ok 85 kg. Tzn. przesadzac go z łóżka do wózka itp. no i siadał mi kręgosłup, to zaczęłam się masować. Miał super dłonie i był przystojny, super masował. Teraz mam lekka pracę, co prawda z pacjenetm na wózku, ale on sam umie sie przesiąść czy z pomocą zrobić kilka kroków i jest ok.

Gość johana1975
Aha, myślałam że fizjoterapeuta i masażystą, bo napisałeś że tak jak mój facet. Nie mieszkam w De. tzn. mam 2 meldunki, bo pracuje całkiem legalnie i mam umowę niemiecka i dlatego mam niemiecki meldunek, bo potrzebuje skrzynkę na listy gdzie przychodzą moje papiery z urzędów niemieckich.pracuje w De 10 dni a 20 dni jestem w Pl. ze swoim synem, dlatego nie musze mieszkac w De., ale chciałabym jeśli bede z tym facetem kiedyś...

Gość johana1975
A ty masz kogoś na oku? Dziękuję za twe ciepłe słowa.

Gość johana1975
a to to kto napisał. znajdź swój nick sobie. masz za mala wyobrażnie?

Gość johana1975
Wypowiedź powyżej nie jest moja. Chyba na prawdę musze zarejestrować nik

Nie szukam nikogo na siłę, ten temat stworzyłem bo ciekawiło mnie zdanie kobiet jak podchodzą do istoty sprawy. Poznałem ciekawą kobietę ale zobaczę co z tego wyjdzie bo nie każda kobieta którą mężczyzna poznaje nawet wtedy kiedy ona jemu się podoba nie musi być jego wybranką.

Zawsze warto walczyć o miłość. Nie przejmuj się ludźmi i uwierz kobieta może pokochać niewidomego. Obdarzy go większym uczuciem. Moje jest ogromne. Tylko szkoda że życie pisze takie scenariusze. Jesteś silny i bądź taki. Tego ci życzę z calego serca.

Gość johana1975
No i ktos zarejestrował mojego nicka. No coż idiotów co nie maja co robic nie brakuje. Pozdrawiam z De serdecznie i życzę powodzenia. Prawdziwa johana juz tutaj nie napisze, szkoda że takich idiotów świat nosi bo jedzenie sie marnuje ;P pozdrawiam

Koleżanko wyżej na prawdę współczuję. Jesli chcesz się nadal podszywać Proszę Bardzo! Współczuję... to forum na prawdę schodzi na dno. Dobrze że istnieje możliwość rejestracji nika tylko szkoda że tak późno na to wpadlam. Ppzdrawiam was

Powiedz mi twoj lektor czyta kolor nika ? Bo z tego co wiem to u mojego wybranka nie ma takiej możliwości. To jak nas odróżnianiasz?

Gość johana075
Nie mogę użyć mojego czerwonego nicka bo go ktos zarejestrował więc piszę z tego. Napisałes że wiesz która z nas jest prawdziwa, no więc która?

Dobrze teraz zarejestrowałam tego nicka, bo wcześniej pisałam jako johana1975. Test jest prosty. Ta lub ten bo nie wiadomo kto to (na pewno jakis debil - sory ale czasami tez sie wkurzam) napisała że : "Powiedz mi twoj lektor czyta kolor nika ? Bo z tego co wiem to u mojego wybranka nie ma takiej możliwości. To jak nas odróżnianiasz?" No więc jak pisałam mój facet jest niedowidzący, potrafi po powiększeniu tekstu go przeczytać, korzysta ze smartfona i normalnego PC bo on widzi! Poza tym mój facet nie pisze na polskim forum, bo nie umie po polsku chyba logiczne? przetłumacz: czewony nicku johana1975 Mach mal einem Bekloppten klar, daß er bekloppt ist, geht nicht! powodzenia :)

sory chodziło mi oczywiście o niebieski nick johana 1975, bo z czerwnego to pisałam i ja i inni. No wiec przetłumacz to zdanie. Mam jeszcze kilka innych których nie przetłumaczysz nie znając biegle j. niemieckiego ;P Do autora: cięzko będzi ci ocenić kto jest kim?

Ok ide spać bo jutro wcześnie wstaję. Na pewno napiszę jeszcze, jak juz nicka zarejestrowałam. Pytam z ciekawości ja uzywam oznaczenia De jako Niemcy bo końcówka stron www niemieckich jest De od Deutschland, tylko na tablicach rejestracyjnych jest samo D, ale to mozna mylić z Danią. Dlatego wszyscy w Niemczech preferuja skrót De. Dobranoc:)

cieszy mnie autorze że spotkałeś kogoś "interesującego" :-) mam nadzieję, że sprawy potoczą się dobrze i zyskasz jeśli nie partnerkę to przyjaciółkę tudzież dobrą koleżankę

Gość johana197pięć
Z takimi ludzmi nawet nie będę wdawać się w dyskusję. Sprytna jesteś wiesz? ale kiedyś ci to wyjdzie bokiem oszustko. Ale to normalne na tym forum. Zabieram swoje zabawki. Autorze życzę ci wszystkiego dobrego. Znalezienia drugiej połówki, dobrej pracy i spokojnego życia. To był mój ostatni wpis bo widzę że koleżanka bardzo dobrze się bawi mimo iż zarejestrowałam nika. Ja odpuszczam niech bawi się dalej jeśli to ją w jakiś sposób buduje. Powodzenia wszystkiego dobrego. Dużo zdrowia :) nie poddawaj się i trwaj bądź silny jak do tej pory :-*

Gość gość
czy autor ma na imie Damian???

Autorze to ja pisałam na początku o moim niedowidzącym facecie i to ja jestem ta prawdziwa czerwona johana1975. Nie jestem podlotką i nie bawią mnie takie zabawy w podszywanie się, dlatego nie pisze na takich forach, a Twój temat znalazłam przypadkowo. Ja nigdzie nie uciekam, chętnie z tobą popisze, jak masz jakieś pytania to zapraszam. Nie wiem jak mogłabym Tobie dac mojego maila, tak aby nikt inny tego nie widział. Wtedy moglibyśmy "normalnie " popisać...

Gość zajety bukiet róż
Ja raczej mogłabym być. Kiedyś mialam takiego przyjaciela. Był lepszy od niejednego widzacego.

Gość gość
Ja kiedyś pisałam z niewidomym. Facet miał ok. 40 lat a kobiety zmieniał jak rękawiczki, jak robiło się za poważnie, to ją zostawiał, nie chciał się żenić. Dziwi mnie to, bo przecież taki facet powinien być wdzięczny Bogu, że w ogóle jakaś kobieta chce z nim być, a nie jeszcze robi z siebie nie wiadomo kogo i nie chce się pobrać z kobietą, z którą mieszka od kilku lat.