Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama starszych dzieci

zcy uważacie że matki dobrze wychowują swoje dzieci?

Polecane posty

szczególnie w tych czasach, przyglądam się czasem rzucającym się dzieciom na ulicy czy w marketach i myślę czy ja jestem przewrażliwiona, czy dzieci teraz mają zad dużo luzu?

dzieci teraz sie nie wychowuje, tylko hoduje dobrze karmi, zapewnia rozrywki i tyle nie poświęca się dzieciom uwagi, czasu, nie uczy się ich dobrego zachowania, tylko hoduje jak zwierzęta to i zachowują się jak zwierzęta jakieś 70% całości populacji dziecięcej dlatego, jak słyszę, że dzieci sa przyszłością narodu, to strach mnie ogarnia...

Gość gość
Bo ja wiem czy za dużo luzu, czy za malo konsekwencji

widzę jak młoda mama, córka mojej sąsiadki sadza trzyletnie dziecko przed komputerem i cięgiem ogląda bajki, żadnej kontroli nad ty nie ma, później dziecko wydaje mi się strasznie pobudzone, nie może skupić uwagi, wręcz agresywne

Gość gość
ja tez nie lubie bachorów latajacych po ulicy, ale dzieci tak maja ze w młodych wieku sa b r***liwe, lanie ich za to pasem tez nie do końca bylo noramlne- jak to robili nasi przodkowie

Gość gość
a co do tego zajmowania sie to po prostu zmieniło sie tyle, że kiedys wywalano dzieciaki na ulice, i tam sie bawiły, na trzepaku, skakały w gume, wspinały na drzewa, a teraz jest to zle postrzegane, dziecko musi byc w domu cały czas i siedziec przy komputerze albo tv

Gość gość
jak swiat swiatem zawsze byli madrzy i glupi rodzice i takież dzieci, amen.