Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilka220692

pomózcie chyba juz nie dam rady to tak boli..nie chce juz zyc mimo Ze mam 9 msc

Polecane posty

Gość lilka220692

witajcie! nie wiem od czego zaczac.....mialo byc tak pieknie mieszkanie synek...boze zdradzil mnie z kobieta pietro nizej gdzie mielismy sie wprowadzic jeszcze miesiac i tam bysmy byli;( z naszym 9msc synkiem.rozwalil to wszystko...nie mam sensu zcia...w tym samym dniu co sie dowiedzialam to kupowalismy lustro szafki itp bozedlaczego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wiem jak mam dalej zyc,ja juz nie chce to tak boli....czemu ja ;(

Gość Romeo z Biedronki
Zaraz napisze ta z piętra niżej. Może też będzie miała synka?

Gość lilka220692
TO NIE JEST SMIESZNEjezeli chcesz sie ponabijac to prosze nie pisz

Gość widziały gały co brały
:D:D

Gość lilka220692
problem w tym ze nie widzialy bo to zupelnie inny czlowiek teraz..

Gość Pytająca Amelka
mieliscie sie wprowadzic do tej kobiety? :)

Gość gość
wiem co czujesz, bo tez moje idealne zycie zrujnowalo sie w jednej sekundzie. Nic na to nie wskazywalo, ze ma kogos na boku. Tego samego dnia wyznawal mi milosc. W komorce odkrylam, ze na zmiane do mnie: kocham cie, a do niej zeby ja zerznal. Bylismy szczesliwi i tez nie moglam uwierzyc, ze to sie skonczylo od tak w jednej chwili. Rozumiem cie doskonale, bo wiem jak to boli! jaki czlowiek jest wtedy bezradny i zalamany wiem.. tez to przeszlam. Ale wiesz co ja wybaczylam... i nie wiem czy dobrze zrobilam. Do dzis dnia nie wiem czy jest ze mna szczery, czy nie oszukuje mnie znow na boku z jakas p***a.

Gość gość
ile masz lat/? nikt nie znajdzie odpowiednich slow, by Ci ulzyc w tym trudnym czasie. Podobno, ze gdy dowiemy sie o zdradzie partnera , to najgorsze co mozemy zrobic to wyrzucic go z domu, czy urwac z nim kontakt. Moze nie rob tego jeszcze, nie skladaj pozwu o rozwod. Z czasem bedziesz silniejsza i jedyne czego bedziesz chciec to wykopac go ze swojego zycia, bo nie bedziesz mogla na niego juz patrzec, bedziesz chciala sie go pozbyc. Jednak poczekaj jeszcze , az znajdziesz na to sile i staniesz sie madra, by podjac ten krok

Gość lilka220692
Mam 21lat,ale nie wiem jak sie odkochac,on naprawde jest przystojny,ale na malym stazu zyciowym poznalam ze ladni faceci sa narcyzami i oni sa najwazniejsi,oczywiscie napewno nie wszyscy.kobieta ma zawsze gorzej facet zostawi dziecko zone i odfrunie a kobieta zostaje sama z bolem i strachem co dalej.nie skieruje tego pyt do konkretnej osoby bo nie ma pseudonimu ale pytam dziewczyny ktora napisala ze bledem jest zeby wywalic faceta i urwac kontakt,ale dlaczego? ja odeszlam od niego z jego domu rodzinnego bo za miesiac mielismy sie wprowadzic do bloku tylko robilismy remont.a teraz nie mam po co zyc przeroslo mnie to,jak mam sie pozbyc obraczek pamiatek jak nie potrafie.a ja nie wybacze mimo ze kocham dlatego ze to nie pierwszy raz jak mnie oklamal.bylo by ciezko bo bym sie zastanawiala gdzie jest czy nie z inna czy pisza itp wiem ze nie mam szans na ulozenie zycia mimo ze nie jestem brzydka kobieta,ale nikt takiej syt z dzieckiem nie zaakceptuje ;( dziekuje za odp bardzo duzo to daje.

Gość lilka220692
Mam 21lat,ale nie wiem jak sie odkochac,on naprawde jest przystojny,ale na malym stazu zyciowym poznalam ze ladni faceci sa narcyzami i oni sa najwazniejsi,oczywiscie napewno nie wszyscy.kobieta ma zawsze gorzej facet zostawi dziecko zone i odfrunie a kobieta zostaje sama z bolem i strachem co dalej.nie skieruje tego pyt do konkretnej osoby bo nie ma pseudonimu ale pytam dziewczyny ktora napisala ze bledem jest zeby wywalic faceta i urwac kontakt,ale dlaczego? ja odeszlam od niego z jego domu rodzinnego bo za miesiac mielismy sie wprowadzic do bloku tylko robilismy remont.a teraz nie mam po co zyc przeroslo mnie to,jak mam sie pozbyc obraczek pamiatek jak nie potrafie.a ja nie wybacze mimo ze kocham dlatego ze to nie pierwszy raz jak mnie oklamal.bylo by ciezko bo bym sie zastanawiala gdzie jest czy nie z inna czy pisza itp wiem ze nie mam szans na ulozenie zycia mimo ze nie jestem brzydka kobieta,ale nikt takiej syt z dzieckiem nie zaakceptuje ;( dziekuje za odp bardzo duzo to daje.

Gość na razie
jeszcze za wczesnie, abys myslala o kims drugim. Zawsze pozostaja rozwodnicy, ktorzy tez maja dziecko i chca ulozyc sobie zycie po raz drugi :)

Gość gość
a co on na to ? jak sie dowiedzialas o zdradzie ?