Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeśli ktoś o pokroju prawika z kafe istnieje na prawde to dobrze że jest sam

Polecane posty

Gość gość

Nie chodzi tu o seks ale o poglady, mentalność i po prostu ograniczenie umysłowe... Pisząc i co wiecej wierząc w te brednie oni sami sobie robią krzywdę. Głupi bez wygladu zero zaradności... i jeszcze sie tu pogrążają. To nie jest facet po prostu. Czasem mi sie nie chce wierzyć że takie cioty istnieją, ale kto wie...

Gość gość
Mam pytanie do ciebie dlaczego nienawidzisz takich ludzi ? co oni ci zrobili podaj chociaż jeden argument ? Ja nie uwazam ze powinni byc sami zasluguja na wszystko to co inni a ze niezaradni sa czy zagubieni to nie ich wina tylko rodzicow ktorzy ich nie przygotowali do zycia i srodowiska !

Gość gość
Same nie s tylko jednostki najsilniejsze :) Tacy ludzie po prostu sie nie nadaja do życia z takim podejściem nie widzisz tego? każdą kobiete maja za szmate bo sypia Z CHŁOPAKIEM chociażby, każdy fact to rochacz, nie dbaja o siebie, nie sa zaradni, sa leniwi..Taki obraz sie tu klaruje. no na prawde ideal na partnera

Gość gość
Jeśli ktoś jest pokroju kobiety z kafe na prawde to dobrze że jest sam

Gość gość
Chyba nie znasz takich ludzi ? Oni nie sa leniwi , dbaja o siebie , polepszaja swoje zycie , maja prawo do zycia i do swojego zdania ! A szmatami faktycznie sa kobiety ktore daja na prawo i lewo bo zamiast glowa myslec to d*pskiem mysla !

Gość gość
a ty zaradna?

Gość gość
Mam pytanie do ciebie dlaczego nienawidzisz takich ludzi ? co oni ci zrobili podaj chociaż jeden argument ? Ja nie uwazam ze powinni byc sami zasluguja na wszystko to co inni a ze niezaradni sa czy zagubieni to nie ich wina tylko rodzicow ktorzy ich nie przygotowali do zycia i srodowiska ! . . . 1000000% masz racji Co oni wam zrobili że ich tak wyzywacie ?

Gość gość
i tak gówno kobiety obchodzi co wy myślicie, są lepsi i to na pstrykniecie palca dla wielu :)

Gość gość
Kobiety to zło Ja żałuje że nie jestem gejem albo chociaż bi lub aseksualny !

Gość gość
tu jeszcze nie padło żadne wyzwisko ale ok..... :D popłaczesz sie?

Gość gość
Co oni wam zrobili że ich tak wyzywacie ? xxx wyzywają ich bo nie uprawiali seksu a cała reszta to dopowiedzenie ich tylko. Seks czy też brak seksu to główne kryterium do oceny mężczyzny dla większości kobiet.

Gość gość
jak facet jest prawiczkiem to spoko jak facet jest prawiczkiem i nieudacznikiem życiowym co najczesciej idzie w parze ze zrozumiałych wzgledów to ma taki ktos problem

Gość gość
Seks czy też brak seksu to główne kryterium do oceny mężczyzny dla większości kobiet. x to sie nazywaja szerokie horyzonty myślenia :D Co za kretyn :D :D :D

Gość gość
Seks czy też brak seksu to główne kryterium do oceny mężczyzny dla większości kobiet. x to sie nazywaja szerokie horyzonty myślenia :D Co za kretyn :D :D :D

Gość gość
ale co ma bycie prawiczkiem do innych rzeczy? Przecież można nie uprawiać seksu i osiągać sukcesy w swoich dziedzinach.

Gość gość
Kobiety to największe zło tego świata one myślą tylko o r****niu !! !! !! !! !! !! !! !!! !!!! !!!!! !!!!!!

Gość gość
każdy myśli o r****niu bo bez tego byśmynie istnieli dziubuś :) r

Gość Prawda Prawda
My prawiczki jesteśmy wyższą formom życia bo nie myślimy tylko o r****ni Ale o miłośći A wy kobiet nie jesteście skłonne do wyższych uczuć Taka prawda :) :) :) :) :) :) :) :) :) Prawda

Skończcie pisać o tych prawiczkach, co wejde na kafe to pprawiczek to prawiczek tamto. Gówno to nas obchodzi czy ktoś r****ł czy nie. Jak ktoś wyżej napisał ja wam zazdroszcze życia z takimi problemami... Te tematy do niczego nie doprowadzaja tylko sa po to żeby jakieś oszołomy sie kłóćiły miedzy soba załosne

Gość gość
zgadzam się tylko oszołomy zakładają takie tematy gzie obraża się kogoś z tak błahego powodu.

Gość gość
a ze niezaradni sa czy zagubieni to nie ich wina tylko rodzicow ktorzy ich nie przygotowali do zycia i srodowiska !" 1 1 1 jasne! a oni nie maja szarych komorek, nie obracaja sie wsrod ludzi, nie potrafia myslec samodzielnie:D no sorrry ale nie sa to male dzieci, ktorych trzeba prowadzic za raczke przez ulice:D 1 1 1 Skończcie pisać o tych prawiczkach, co wejde na kafe to pprawiczek to prawiczek tamto. Gówno to nas obchodzi czy ktoś r****ł czy nie. " 1 1 1 swieta prawda:o korwa nawet wchodzic sie tu juz nie chce konwulsje murowane:o

Gość gość84
No bo to o to chodzi. Żeby motłoch się pokłócił trochę między sobą. Temat nt. prawiczków już dawno straciły sens na tym forum.

a ze niezaradni sa czy zagubieni to nie ich wina tylko rodzicow ktorzy ich nie przygotowali do zycia i srodowiska !" x jakim trzeba być idiotą żeby takie coś pisać :o Nie wierze są aż tak głupi ludzie. A jak ja nie miałem rodziców to co? Maiałem siedzieć w koncie i sie nad sobą użalać, czy z rodzicami czy bez człowiek posiada coś takiego jak mózg i wie że samemu trzeba być twardym i działać bo każdy kiedyś straci mausie i tatusia i pieniażków od nich nie bedzie o innych rzeczach nie wspomne

Gość gość
lars w*********j nie rozumiesz problemów prawdziwych mężczyzn ty cioto 🖐️

Gość gość
on jest zwykłą ciotą nie piszcie z nim on nie trzyma z facetami jak widać

Gość gość
Lars Ulrich* to twoj penis ? Zobacz post 08:27:24

Gość gość
tak to mój mały :)

Gość gość
Ale ci zgnił bleeeeeeeeeeeeeeeee

Gość gość
dajcie spokoj larsowi on jedyny tu z facetow normalnie pisze 🖐️ :o