Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anita ani tamta:)

podglądałam swojego męża

Polecane posty

za pomocą lusterka gdy robił siku w plenerze i bardzo mnie to podnieciło, żałuję że widziałam to wszystko tylko od strony pupy chciałabym zobaczyć strumień, a widziałam tylko jego męską postawę do sikania... bardzo szurnięta jestem? czy któraś z was też kiedyś podglądała z ciekawości?

Gość IdeałIdealnej21
Nie sciemniaj zboku. Jesteś je.bniety i to zdrowo :O

czemu?

Gość gość
nie muszę używać do tego lusterka bo mąż wszystko może robić przy mnie i nic go nie krępuje. a zwłaszcza coś tak naturalnego. tylko jakoś ja nie widzę potrzeby żeby na to patrzyć a już zwłaszcza żeby sie tym podniecac..

Gość gość
to fajnie masz otwarte relacje z mezem cicha kurwo! Nie mozesz japy otworzyc i powiedziec,ze chcesz popatrzec,tylko skradasz sie,jak pies?

to zazdroszczę ci masz fajnie, mój broni dostepu wzroku kogokolwiek przy tej czynności, przy goleniu zresztą tez, uważa ze są to czynności prywatne i nie zyczy sobie by ktoś patrzył jak je wykonuje

ale ja z nim rozmawiałam na ten temat i on jest wstydliwy w tych kwestiach a mnie to podnieca

ja bym mu chętnie pokazała jak robie siku tyle ze jego to nie interesuje ani ni kręci