Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się wyzbyć niechcianych gości..??

Polecane posty

Gość gość

W środę mój syn ma imieniny(ma 6 mc więc żadnej imprezy mu nie robię:) i przypada nasza rocznic ślubu. Plan jest taki że moja mama pakuje sie nad morze-jadą w czwartek, ma na to cały dzień a my wychodzimy z mężem wieczorem na kolacje ona zostaje z małym. Napięty grafik dnia. No i moja teściowa chce przyjechać na chama się gościć. Ostatnio powiedziałam jej że oficjalna kawa będzie jak wróci mama żeby mi pomogła z kawą kolacją itp. No niby zrozumiała ale już wczoraj zasugerowała że ona przyjedzie i mało ją obchodzi kto co robi w ten dzień...Problem polega na tym że ona nie przyjedzie na godz ani dwie tylko przyjedzie po południu ok 14 ze szwagrami i teściem i będą się gościć do 21-22!!!! Tak chciałam iśc na tą kolację i jej to powidziałam to delikatnie mi zasugerowała że jak ona chce przyjechać to my nie powinniśmy wychodzić...:(

Gość gość
" to się nawet dobrze składa , że chcecie przyjechać :) Chcielibyśmy wyjść z ( imię męża ) na kolację do restauracji to myśle ,ze zostaniecie z małym te parę godzin ?"

Gość gość
No właśnie. Mąż języka nie ma? Niech powie mamie, ze was nie ma. Co to za imieniny. Mój ma taką7,5 miesiąca i nie wiem, kiedy ma imieniny.

Gość gość
no dla mnie też dziwne obchodzić imieniny 6 mc ale jej chodzi o to że przyjedzie i obiad, kolacje ma z głowy i jeszcze patrzy za lepszym ciastem. Siedzą tyle godzin i jak już nie ma tematu to sobie na beszczela tv włączą i oglądają!! Pilnowanie małego odpada, ostatnio by mi dzieciaka udusiła ładując w niego dużą łyżkę ziemniaków i latała z nim w 30 stopniowym pale po słońcu- poparzone rączki i buźka

Gość wnerwiony gość
ale prezenty czy kasę od niej weźmiesz :P wyrosło chamskie pokolenie i nie pisz, że nic od niej nigdy nie dostałaś i nie dostaniesz albo, że nie bierzesz jak daje :P łapy by ci leniwa franco uschły jak byś choć skromnie gości przyjęła?

Sama sobie autorko wymyslasz problemy;/ Jak ci nie odpowida wizyta tesciowej - to jej po prostu powiedz ale sorry nie pasuje mi to i tyle. ale ty sie boisz normalnie powiedziec, brak ci asertywnosci, stad twoje problemy, tak uwazam. Poza tym - jak mozna myslec o tesciowej i "na chama";/// twoj maz wie jak myslisz o jego matce?;/ nie rozumiem lasek ktore zywia takie uczucia do najblizszych swoich najblizszych - ja ni mysle ze trzeba wszystkich kochac - ale pomiedzy miloscia i nienawiscia jest jeszcze np. neutralnosc. as easy as it is.

Gość gość
biorę prezeny, kasę i co mi tak innego da, mały duzo od nich dostaje. Nie mam nic przeciwko gdyby przyjechała na 1-3h i pojechała ale tu sie na kawie nie skończy.

Sama sobie autorko wymyslasz problemy;/ Jak ci nie odpowida wizyta tesciowej - to jej po prostu powiedz ale sorry nie pasuje mi to i tyle. ale ty sie boisz normalnie powiedziec, brak ci asertywnosci, stad twoje problemy, tak uwazam. Poza tym - jak mozna myslec o tesciowej i "na chama";/// twoj maz wie jak myslisz o jego matce?;/ nie rozumiem lasek ktore zywia takie uczucia do najblizszych swoich najblizszych - ja ni mysle ze trzeba wszystkich kochac - ale pomiedzy miloscia i nienawiscia jest jeszcze np. neutralnosc. as easy as it is.

"biorę prezeny, kasę i co mi tak innego da, mały duzo od nich dostaje. Nie mam nic przeciwko gdyby przyjechała na 1-3h i pojechała ale tu sie na kawie nie skończy" x co za panna ;-) ;-) ;-) przyjmuje tyle od kogos kogo zestawia w jednym zdaniu z chamem;-) i jaka cwaniara na forum - a boi sie w 4 oczy tesciowej powiedziec/wyrazic sowje preferencje;-)

Gość gość
na chama- na siłę ,nie obchodzi jej nikt i nic innego. dobra powiem co mysle i koniec. Maz wie ze za nia nie przepadam, sam tez do domu rodzinnego nie ciagnie.