Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuteczek :(

Siostra mojego faceta...

Polecane posty

zagroziła, że jeśli on mi się oświadczy to się zabije. Jest starsza 8 lat, nie ma faceta. My jesteśmy razem 5 lat a ona takie teksty rzuca -.-' Na razie i tak nie mamy w planach się zaręczać, brać ślubu ale i tak! Co to w ogóle za "grożenie"? Pomijając fakt, że na pewno by się nie zabiła a tylko sabotowała wszystko.

wygarnąć jej co o tym myślę? :D

Gość gość
musisz byc straszna jedza,skoro doprowadzasz innych,do takiego stanu

Rzecz w tym, że my się prawie nie znamy (daleko mieszka), nigdy jej nic złego nie zrobiłam. A tu takie jajo.

Gość gość
głupie gadanie, nie ma czym się martwić. kobieta jest pewnie sfrustrowana, bo brat ma dziewczynę od 5 lat i układa sobie z nią życie, mniej lub bardziej, a ona nie ma nikogo. pewnie jest pod 30stkę albo już i po. nic dziwnego, ostatnie dzwony biją dla niej, więc ją szlag trafia.

No ma 32 lata my mamy po 24 i chcemy jeszcze z rok spokojnie poczekać z zaręczynami... Potem rok-dwa do ślubu... A ona takie cyrki urządza. W sumie to wiem, że ona sobie nic nie zrobi. Ale wkurza mnie bo po cholerę tak gada? Czy nie powinna się cieszyć, że brat jest szczęśliwy? A tak odbiera mu trochę szczęścia (chodzi smutny od kiedy takim tekstem zarzuciła) a jej to nic tak naprawdę nie daje ;/

Gość karton k
olej ją albo powiedz dobra jak chcesz to sie zabij,co mnie to obchodzi? zawsze to tansze wesele. Juz nie powinna powtarzac glupot

Gość karton k
kiedys dziewczyna mi zagrozila tym samym jak z nia zerwe dawno temu, powiedzialem co mnie to obchodzi jak juz nie bedziemy razem i podzialalo

No tak tylko ja w sumie nie chcę się z nią kłócić. Jestem osobą raczej ugodową i nie lubię robić kwasu. Tym bardziej, że planuję "wejść" do tej rodziny. A po co z kłótniami? To, że ona zachowała się jak dziecko z podstawówki to jedno ale ja mam trochę więcej oleju w głowie. Tylko widzę, że mój chłopak chodzi struty przez to jej gadanie. Źle mu, że siostra nie chce go wspierać, nie chce cieszyć się z jego szczęścia. Źle, że wymusza na nim cokolwiek groźbą zamiast np szczerze pogadać ;]

Gość karton k
o swoje trzeba walczyc,nie ty jestes prowodyrka a jak jestes pipa to trudno dzialaj jak ci siostra brata rozkazuje, pamietaj slabi gina albo nimi poniewieraja

No tak ale ja nie zamierzam tańczyć jak ona mi zagra. Jak już mówiłam zaręczać zamierzamy się jakoś za rok i nie będziemy na złość niczego przyspieszać. Po prostu nie chcę się bawić w przepychanki słowne. Chciałam się tylko wygadać chyba.

Gość gość
olej to, badzdla niej mila

I tak chyba zrobię. Ale naprawdę nie rozumiem jak można takie świństwo własnemu bratu powiedzieć.