Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

L4 dla meza na czas mojego pobytu w szpitalu

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie, otoz za pare tygodni ide do szpitala na zabieg ginkologiczny w ciazy, mam coreczke 2 letnia ktora sie zajmuje, pracuje tylko maz. I teraz mamy problem poniewaz na czas pobytu w szpitalu nie ma kto zostac z corka a i pare dni po powrocie ja nie bede mogla sie nia zajac. Czy myslicie ze ginekolog moze wystawic L4 dla meza na ten czas? To kwestia 4-5 dni.

Gość gość
Pediatra da mezowi opieke na dziecko. Przerabialam to juz.

Gość gość
Ok, czyli nie moze to byc ginekolog? Bo jakby powodem jest moj zabieg a nie choroba dziecka.

Gość gość
A opieka bedziw nad toba czy dzieckiem? Bo chyba nadvdzieckiem skoro ty bedziesz w szpitalu.

Gość gość
Tak nad dzieckiem, ale chodzi mi o to czy pediatra nie znajac sprawy, ktory nie ma nic wspolnego z moim zabiegiem, wystawi L4 na zdrowe dziecko.

Gość no to moze..?????
Jak pediatra będzie ok to wystawi opiekę nad dzieckiem .

Ja po porodzie miałam komplikacje i musiałam wrócić do szpitala. Mąż pracował a trzeba było zająć się niemowlakiem. Tak wiec najpierw 14 dni L4 wystawił nam ginekolog,a potem trzeba było przedłużyć pobyt i wolałam mieć L4 od tego samego lekarza , jednak lekarz zachorował wiec bez problemu L4 mąz dostał od mojego lekarza rodzinnego.