Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak u was wygladaja oplaty za wywoz smieci???

Polecane posty

Gość gość

tzn interesuje mnie jakie miasto, ile za osobe w rodzinie, jak duza rodzina, mieszkanie czy dom... No i czy sie z tym zgadzacie czy nie...

Gość gość
podkarpackie 5.50 od osoby śmieci segregowane 9.00 od osoby śmiecie mieszane 4 osoby dom muszę

Mieszkam w Łodzi w bloku Wspólnoty Mieszkaniowej; śmieci nie segregowane to kwota 16,50/osobę. W naszym bloku większość mieszkańców wyraziła zgodę na segregację ( bardzo w to wątpię) i będzie to kwota do zapłacenia 12,69 /osobę.Mamy wliczone to do czynszu.Jednak nie wszędzie tak jest.Moja koleżanka mieszka w bloku Spółdzielczym i za śmieci dokonują wplat osobno na konto Urzędu Miasta Łodzi.W naszej dzielnicy przetarg wygrała firma MPO, nawet nie dowiezli na pojemników! Zarząd Wspólnoty musiał zakupić pojemniki z poza Łodzi na własny koszt! Teraz znów są problemy z wywozem śmieci i z selektywnymi odpadami! TRAGEDIA! Wszystko to kiepsko jest zorganizowane.

Gość gość
up

Gość gość
???

Gość Herr Pecia Goras
zad***e pomorskie, na trzech, 42zł

Gość z poznania.....
12,00- za segregację od osoby 20,00 - bez segregacji od osoby

Gość gość
ja nie place nikomu, bo mam kontakt do dobrej firmy www.nowista.pl i to oni mi zalatwiaja wywoz smieci, nie musze segregowac, ani martwic sie o to, ze trafia nie wiadomo gdzie.

Gość gość
2,50 od osoby segregowane 5 zl nie segregowane

Gość gość
Ja np robie wywoz smieci tutaj www.asik.pl wychodzi generalnie taniej dlatego

Gość gość
Nie są duże. Trzeba wybrac jakas rozsadna firme. ja wspolpracuje z http://jumar.info.pl/ i jestem zadowolona. przyjezdzaja terminowo i wszystko jest jak nalezy.

Gość gość
gość 2016.12.31 Nie są duże. Trzeba wybrac jakas rozsadna firme. ja wspolpracuje z http://jumar.info.pl/ i jestem zadowolona. przyjezdzaja terminowo i wszystko jest jak nalezy. Zgadzam się, Jumar nie ma wielkich opłat, a przynajmniej działają terminowo.

Gość gość
a co wy robicie ze zuzytym sprzetem AGD? My ostatnio stanelismy przed takim dylematem, ale znalezclismy firme http://agorecykling.pl/ i to byl naprawde dobry wybor.

Gość gość
Jak to co robimy! Dwa razy w roku z przed domu zabierajo pozatym w każdym markecie można zostawić i kastoramie tesz. Poza tym gmina ma ustawowy obowiązek zorganizować i odebrać wszystkie odpady wiec te reklamy w d.. Se wsadźta