Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fantasiaaa25

odstawienie tabletek pomocy.

Polecane posty

Gość fantasiaaa25

Witam. Mam do Was pytanie. Czy ktoraś z was brała tabletki, a po odstawieniu ich miała problem z okresem? Ja odstawiłam tabletki 2 mies temu. Pierwszy okres już bez brania tabletek był, ale i tak spóźnił się 3 dni. W czasie brania tabletek okres miałam jak z zegarku 28 dni. Natomiast ten kolejny okres , który powinien być czwartek/ piątek nie pojawił się. Oczywiście przytulanie było, nawet z finałem z dni które uważałam, że można na podstawie obserwacji śluzu. Robiłam test na 2 dni przed spodziewaną @ jednak wyszedł negatywny. Mam objawy lekkie takie jakby na okres... boli mnie lekko brzuch, czasem jajnik, i plecy doł krzyża jak zawsze przed okresem. Czytałam, że dużo jest przypadków, że po odstawieniu tabsów jest problem z okresem i jest nieregularny. Śluz mam biały jak woda... nie wiem o co chodzi, ale uważam, że w ciąży raczej nie jestem...

ja mialam podobnie tak jak ty. poszlam do lekarza opisalam mu sytuacje jak wyglada i przepisla mi luteine na wywolanie okresu. w 9 dniu dostalam okresu

Gość fantasiaaa25
ja już schizuje, że może ciąża. Ale robiłam testy i negatywne jeszcze jutro zrobię dla pewności. Chyba też będę musiała iść po coś na wywołanie, pewnie mam jakieś zaburzenia hormonalne.