Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Składanie długopisów - odpowiedź od "firmy".

Polecane posty

Gość gość

Witam! Dziękuję za zainteresowanie moim ogłoszeniem. Praca w domu. Aktualne cały kraj. Składanie długopisów to prosta praca manualna którą może wykonać każdy. Nie potrzeba tutaj żadnego specjalnego wykształcenia, umiejętności czy specjalistycznego sprzętu. Pracując przy długopisach można bardzo dobrze zarobić, nawet 0,75 zł. za 1 sztukę w zależności od rodzaju długopisu. Towar będą Państwo mogli zamawiać w ilościach jakie potrzebujecie, będą Państwo mogli wybrać rodzaj długopisów do składania lub zająć się kilkoma rodzajami. Firma ma system umożliwiający współpracę z osobami na terenie całego kraju. Wszelkie odbiory i dostawy odbywają się drogą pocztową. Pracując w domu mogą Państwo zarobić od 1600 - 2800 zł miesięcznie. Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie do nas zgłoszenia pisemnego listem zwykłym lub poleconym na adres firmy: Partner ul.Berlinga 24/44 62-400 Słupca które powinno zawierać: - imię i nazwisko - dokładny adres zamieszkania wraz z kodem pocztowym - zaadresowaną do siebie kopertę zwrotną z naklejonym znaczkiem za 2,35 zł - numer telefonu kontaktowego lub adres e-mail Z uwagi na dużą liczbę zainteresowanych zgłoszenie pisemne drogą pocztową jest dla nas gwarancją, że trafią do nas osoby naprawdę zainteresowane pracą, a nie tylko zaspokojeniem swojej ciekawości kosztem naszej pracy i obsługi. Pracę można przerwać w dowolnym momencie bez ponoszenia żadnych konsekwencji. Umowę o dzieło można podpisać od 16 roku życia. Szczegółową ofertę oraz materiały zgłoszeniowe wyślemy do Państwa pocztą. Partner NIP 667-156-30-87 REGON 311122515. I co wy na to?. Uwierzyć im?

Gość Matko, jakie głupie jelenie
teraz szukają pracy :( Jesteś masakrycznie tępa, ale Ci odpowiem. Nie wierzyć. Niech Twój kiepskiej jakości móżdżek zastanowi się czy jakiejkolwiek firmie opłaca się płacić 0,75zł za skręcenie długopisu, skoro można z Chin zamówić już skręcony za 0,10zł? Czy firmom opłaca się szukać ludzi po całej Polsce, skoro za tę pensję miałyby tysiące podobnych do Ciebie nic więcej nie potrafiących tuków na miejscu? A na koniec, w przyszłości rusz leniwe zapryszczone d*psko i resztki spleśniałego mózgu i wygooglaj tę firmę. Masz jej nazwę, adres, NIP a w necie jest kupa informacji, co to za ściema. Jak będziesz takim tępym ćwokiem, w życiu normalnej pracy nie znajdziesz...

Gość gość
A Ja słyszałam że najpierw musisz zapłacić za te długopisy a jak je złożysz i odeślesz to dopiero kase dostajesz

Gość cdgmj
Ludzie zrozumcie wreszcie nie ma takiej pracy jak skladanie dlugopisów. oni chca tylko wyludzic pieniadze

Gość gość
Dawno temu mnie przysłali materiały zgłoszeniowe przesyłką ''płatne przy odbiorze 32.70 zł''. Zapłaciłam i odebrałam a tam same ulotki reklamowe i takie be , ble , z którego nic nie wynikało. Szkoda mi było wpłaconych pieniędzy ale cóż za ciekawość się płaci.Składanie długopisów to oszustwo i jedna wielka ściema.

Gość ecik ślunzok
daj sobie spokój,mam w rodzinie osobę która poszła na coś takiego,nie polecam,nie mowie że oszukują,ale to nie warte świeczki.

Gość gość
i jak próbował ktoś już?:)

Gość gość
Oszustwo.

Gość girl90
Matko, jakie głupie jelenie, rozumiem że możesz być zniesmaczona ale Twoje epitety pod adresem autorki są żałosne, nie na miejscu i świadczą o braku kultury z Twojej strony. A znasz to przysłowie? "kto kogo przezywa, ten tak samo sie nazywa" także daruj sobie... Drażnia mnie tacy ludzie i dlatego musialam sie wypowiedziec...

Gość gość
wszyscy piszą "ściema" a nikt nie podaje konkretów? a epitety z pierwszej odpowiedzi na wybitnie wysokim poziomie.

Gość gość
Ale jakie konkrety niby należy tu podać? Konkrety to powinna podać firma: pisze ile można zarabiać nawet - a ile najmniej? Do 75 groszy - a od czego to zależy? Sama decyduję jaki rodzaj długopisu składam? Ile zarobię najmniej od długopisu? Jaka jest płaca zasadnicza? Zarobki podane są netto czy brutto? Żeby zarobić 1600 muszę złożyć grubo ponad 2000 długopisów? Jak je przesyłają? Mają tam specjalnego pracownika, który liczy ręcznie tysiącami wysyłane części i odsyłane długopisy? Kto płaci za przesyłkę? Co to za system umożliwiający współpracę bla bla skoro i tak wszystko odbywa się pocztą? Umowę o dzieło też podpisujemy pocztą? Jest NIP, REGON i adres - a jest telefon? Jeśli tak, to bym zadzwoniła i powiedziała, że jestem ze Słupcy więc chętnie odbiorę osobiście parę tysięcy części i firma oszczędzi na pakowaniu i przesyłce. Ciekawe co odpowiedzą.

Gość gość
dokladnie, powiedz im ze sama odbierzesz i sie stawisz, zeby nie mysleli, ze to ktos "niepowazny i chcacy ich wykorzystac za ich prace i obsluge" haha chcesz konkretow to rusz d**e i znajdz chociazby watki na kafe

Gość ciekawy roboty
witam , czy jest na forum jakas osoba która została oszukana przed daną firme? czy to tylko teorie ludzie którzy nie robili a scieme pisza zeby odradzic. pozdro

Gość gość
Jest mnóstwo oszustów oferujących tego typu pracę, ale tutaj mamy legalną firmę! Regon i NIP każdy może sobie sprawdzić, więc po co siejecie ferment bez sprawdzenia czegokolwiek?

kiedys się w to bawiłam, ale mialam firmę która zleca składanie pod nosem i powiem tak. Jak zatrudniłam całą rodzinę i wszyscy składali to max miesięcznie dostałam 500zł także nie opłaca się. Nie radzę w to wchodzić, bo potem jeszcze przez dwa miesiące ręce mi "chodziły", a ja miałam wyrzuty że nie składam:D

Gość gość
Witam. Ja wczoraj wysłałam zgłoszenie tak jak było napisane i czekam zobaczymy co będzie dalej-a jak będę znała konkrety to napiszę.W końcu koszt wysłania listu i załączenia zaadresowanej koperty ze znaczkiem to nie majątek więc można sprawdzić.Są i oszuści i uczciwi moja bratowa kręci już kilka lat i nie narzeka-ale niestety ta firma działa tylko w Zielonej Górze

Gość gość
niewiem czy ty jesteś głupia czy tylko udajesz :(

Gość gość
Ja dostałam kiedyś odpowiedź od firmy Mini-Max, że można adresować koperty - ale trzeba wpłacić kaucję 65 zł , albo składać długopisy - ale trzeba wpłacić kaucję 90 zł. Decyzję trzeba odjąć w ciągu 7 dni. Dobre naciąganie ludzi. Dałam sobie spokój. Pozdrawiam.

Gość gość
Też dałam się na tą "pracę" nabrać :/ Byłam kilka dni temu na policji składać zeznania w tej właśnie sprawie. Powodzenia i czekajcie na wezwanie na przesłuchanie w sprawie Skąpskiego.

Gość gość
to oszuści !!!!!!!

Gość gość
a skad macie pewnos ze to oszusci jak nie probowaliscie zamowic i sie przekonac a moze akurat.

Gość gość
to oferty typu : poszukujemy pilota ale samolot musisz najpierw kupić w naszych liniach:D

Gość Natttalka
Hej ja wyslalam do nich swoje dane i wogole. I po kilku dniach mi przyslali ze trzeba wpłacic na ich konto 48zl kaucji i taki kupon zgloszeniowy. Wszystko wydaje sie w miare wiarygodne bo jest ich pieczątka i podpis włściciela zastanawiam sie czy wyslac pieniądze:/ bo trochę szkoda tylu jak cos niewypali

Dla mnie to kicha taka praca!! Kiedyś taką prace miała koleżanka. Owszem materiał do składania długopisów przywiozą ale sami musimy poszukać kupca. jest to praca bardzo marnie płacona bo gdzieś 5 do 10 groszy za sztukę. A do tego trzeba miesięcznie skręcić 10 000 sztuk by Firma która zleca nam tą pracę odebrała długopisy.

Gość gość
uprzedzam że firma PARTNER ze SŁupca która proponuje składanie długopisów NIE ISTNIEJE to NACIĄGACZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Śmieszy mnie argument: przecież mają REGON i NIP. Ja mogę zaraz iść i sobie wyrobić i też będę miała, Amber Gold tez miało REGON i NIP - to nie znaczy że ktoś nie jest oszustem. To głupota: kto pracował na produkcji czegokolwiek albo w ogóle gdziekolwiek to wie, że nie ma czegoś takiego jak kaucja za półprodukty :D - widziałeś ekspedientkę która sama sobie musi zainwestować w towar, który każą jej sprzedawać? Albo np. krawcową, która musi wpłacić kaucję za materiał? Albo pielęgniarkę, która wpłaca kaucję za strzykawki? To bzdura na resorach. Poza tym wyobraź sobie: zamawiasz 1000 długopisów do złożenia, tj. minimum 2 części na każdy: 2000 drobnych elementow: ktoś tam siedzi, odlicza paluszkiem 2000 sztuk, pakuje je w jakąś folię, wysyła: ile czasu zajmuje tej osobie praca? Nie lepiej płacić jej, żeby od razu sobie składała?

Gość gość
Witam, Firma Partner ze Słupcy ma zawieszoną działalność gospodarczą. Nie daj się nabrać zwykłym oszustom, którzy żerują na ludzkiej biedzie!!!!

Gość gość
Data rozpoczęcia wykonywania działalności gospodarczej 2012-01-02 Data zawieszenia wykonywania indywidualnej działalności 2014-01-01 Przewidywany okres zawieszenia do dnia 2014-03-31 Data wznowienia wykonywania indywidualnej działalności - Data zaprzestania wykonywania działalności gospodarczej - Data wykreślenia wpisu z rejestru - Przeważająca działalność gospodarcza (kod PKD) 47.91.Z Sprzedaż detaliczna prowadzona przez domy sprzedaży wysyłkowej lub Internet Wykonywana działalność gospodarcza (kody PKD) 47.91.Z, 58.11.Z Małżeńska wspólność majątkowa - Status indywidualnej działalności gospodarczej Zawieszony partnerbiznesinfo@yahoo.pl Natomiast posługują się takim E-mailem : Pracuj w Domu Biznes A tu przykładowy materiał : http://www.youtube.com/watch?v=F-a1zOXOpK8