Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim, mam problem otóż jakieś 3 tygodnie temu zaczęłam współżyć z moim chłopakiem. Mam 17 lat. Posiadaliśmy zabezpieczenie (prezerwatywa). Nie za bardzo udał nam się stosunek, ponieważ mój chłopak miał problem ze wzwodem, możliwe że przez stres. W każdym bądź razie nie skończyliśmy, ani ja ani on nie doszedł, nie było wytrysku. Problem polega na tym, że spóźnia mi się okres, tzn. ostatni raz dostałam 7 czerwca i normalnie powinien on być ok 4-5 lipca. Boimy się, że wpadliśmy. Proszę mi powiedzieć czy jest realne zagrożenie, że jestem w ciąży, oraz czy możliwe jest, że okres mi się spóźnia przez stres związany z całą tą sytuacją. Pozdrawiam.

a wytłumacz niby jak miało dojść do zapłodnienia? nie było wytrysku,skoro za kazdym razem gdy uprawiasz seks bedziesz myslala ze jestes w ciazy to, to nie jest dziewczyno dla Ciebie.

Gość gość
No właśnie też się nad tym zastanawiamy. Wiesz, pierwszy raz i stres z tym związany, dlatego pytam. Może doszło do przeniesienia preejakulatu i może w ten sposób. To przez co może się spóźniać okres i czy są jakieś metody żeby go przyspieszyć?

Gość gość
Nikt nic nie wie? Może jakaś porada?

Gość gość
jak sie tak boisz to zrob test ciazowy i bedzie wsio jasne