Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzpp

Badania WR

Polecane posty

Gość tak jest333
Potwierdzacjące badania pewnie trzeba robić jeśli Wasserman wykaże dodatni wynik a skoro ujemny to jest ujemny i szlus, dermatolog ma rację ,

Gość gość
Też uważam że nie masz czego się bać, wyniki są napewno 200% pewne

Gość xzzy
witam, pomimo tego że pani doktor mnie naprowadizla tydzień temu na dobry tok myślenia ciągle o tym rozmyslam, wierzę w to z całegogo serca ze jestem zdrowy ale ciągle myślę, bo za dużo czytam w necie informacji i Glupieje przez to chyba trzeba udać się do psychologa niestety :-/

Gość kolorowe snylooo
Kolego , po co te nerwy , lekarz ma racje , przestań się zamartwiać , WR wykaże ci każdy zarażenie kiłą bez względu jakie jest stadium choroby a na dowód masz ten artykulik :) Usmiech proszę http://www.doz.pl/zdrowie/h1407-WR_-_odczyn_Wassermanna I to powinno ci wyjaśnić i potwierdzić że twoja dermatolog ma rację że nawet dawne dawne zakażenie WR wykryje i nie słuchaj pisarzy :) pozdrówki

Gość nisszi
No i jasno jest napisane badanie WR świadczy o dawnym zakażeniu lub toczącej się infekcji i kropka ,ładnie i przejrzyście napisane

Gość nisszi
Czyli skoro wykazuje przebyte dawne zakażenia to i wykazę nie leczone zakażenie sprzed 6 lat o którym jest mowa :) głowa do góry jesteś zdrowy jak ryba

Gość 09po
WR nie wykrywa kily poznej/ ukrytej, gdzie to macie wyjasnione? tez mnie to ciekawi i tez sie boje

Gość 09po
a ty autorze tego watku nie swiruj, bo nie masz podstaw ku temu, nie miales ani jednego objawu kiły, wiec spokojnie, waserman ujemny, nie szukaj w google, bo to kopania chorob roznorakich, wlasnie czytam ze komary borelioze przenosza :D ostatnio mi spuchla reka i mialam takie zaczerwenienie ze ho ho

Gość xzzy
Dziękuje wszystkim za zainteresowanie i słowa otuchy Powtórzę że pamiętam sytuację sprzed 6 lat , miałem kontakt seksualny tylko oralny trwał bardzo krótko, kojarzę że ok 2 tygodni póżniej miałem pryszcza/ bolącego , zniknał dość szybko , zapomniałem , wszystko ok , jak pisałem poszedłem do jednego dermatologa z grzybkiem na siusiaku a ten od razu wywalił mi że choroby wnenrycznej bedzie szukał , przestraszyłem się i przypomniał mi się ten wykwit bolesny , i od tego się zaczęły moje jazdy . Właśnie też nie rozumiem co miał ktoś na myśli pisząc że WR nie wykazuje późnej i utajnionej , na szczęście dermatolog mi wszystko wyjaśniła , i jeszcze ten artykuł sprzed kilku postów , więc jest to wiarygodne i tak sobie teraz tłumaczę w odnisieniu do tego artykułu skoro WR wykrywa nawet wyleczoną dawno to i musi wykazać nie leczoną późną /utajnioną . :) Już mi lepiej na wątrobie pozdrawiam