Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miii

Oferta pracy w call center

Polecane posty

Gość miii

Dostałam oferte p[racy w call center. Kobieta chciała umówic mnie na rozmowe ale powiedziałam, że sie zastanowie, bo akurat byłam po innej rozmowie. Zdecydowałam sie jednak, ze pójde na rozmowe do call center, no i oddzwoniłam na ten sam numer. NIe wiem czy ta sama kobieta, ale ktos zapewnił mnie, że jeszcze oddzwonia do mnie ze szczegółowymi informacjami. OD godziny juz nie dzwonia i ja sie zastanawiam czy nie spatoliłam sprawy mówiac w ten sposób i czy juz w ogóle moga nie oddzwonic? Czy próbowac jeszcze raz?

Gość gość
call center? eeee, nie ma co zalować, beznadziejna praca za marne grosze.

Gość miii
No, ale od czegos trzeba zacząć :) Kurcze chciałabym tam iść, ale kobieta powiedziała, ze jeszcze dodzwonia, ale mówiła raczej, że tak jestem umówiona, że informacje przekaże dalej.

Gość gość
call center nie jest beznadziejne jak ktoś jest np. studentem, ale lepiej siedzieć na infolinii a nie wciskać ludziom produkty jakiejś firmy

Gość miii
Jestem po maturze, więc call center nie jest złe. Kurcze jak spotoliłam sprawe to sie wsciekne!

Gość marcin...
ja mam ogólniak bez matury i też pracuję w call center :D

Gość miii
Ciesze sie, ale jeszcze nikt nie odpowiedział mi na moje pytanie :P Nie wiem co wybrać: call center czy praca w barze w kebabie pizzy itp. godzinowa stawka ta sama. Tylko w jednym boli gardło w drugim nogi :P