Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mała gastronomia

Polecane posty

Gość gość

Witam,mam pytanie z troszkę innej strony.Mianowicie-czy zakładając działalność i chcąc prowadząc małą gastronomię/ naleśniki,placki ziemniazane,surówki/muszę posiadać wyksz. Gastronomiczne lub zatrudnić osobę z Takim wykształceniem? Basia

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
U nas w firmie korzystamy z cateringu restauracji http://lasuch.waw.pl/. Warto na pierwszy ogień znaleźć sobie właśnie takie miejsce, w którym będziecie dostarczać jedzenie dla biur itd. Pomyśl, popytaj znajomych, może akurat w ich firmie szukają kogoś, kto dobrze gotuje i ma sprawdzone jedzenie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Jak chcesz założyć taki lokal to pamiętaj też o dobrym sprzęcie, żeby nie zawiódł w wymagającym momencie. Najlepiej stawiać na firmy z doświadczeniem jak WInterhalter - wtedy masz pewność że będzie dobrze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Jak myślicie o gastronomii to czuje się zobowiązana polecić www.intermaxphu.pl. Posiadają w swojej ofercie gotowa cebule, szalotka, brukselka, marchew czy pora. TO bardzo wygodne rozwiązanie dla osób, które chcą rozwijać w gastronomii swoje skrzydła. :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość JadwigaKraków
Nie musisz, jednak musisz mieć odpowiedni sprzęt. My kupowaliśmy w sklepie https://multigastro.pl/ i jesteśmy z niego zadowoleni. Sprzęt jest bardzo ważny, musi być bezpieczny, sprawdzony i nie zawodny.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość karol

Oprócz wysokiej jakości sprzętu liczą się dobrzy dostawcy produktów żywnościowych. U mnie najlepiej spisuje się Lomania www.lomania.pl/ To przetwórnia pieczarek, mają szeroka ofertę w tym zakresie, pieczarki całe, cięte, przeróżne farsze itd. Najważniejsze, że firma stawia na jakość i działa terminowo, oczywiście korzystne ceny tez są ważne.

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość

Wszystkim osobom, które zdecydują się na prowadzenie gastronomi polecam skontaktować się z firmą www.stalnierdzewna.biz Oni zajmują się wykonywaniem wyposażenia gastronomicznego ze stali nierdzewnej.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kikkooro

Jak otwieracie działalność to ja z kolei mogę wam doradzić sprawdzonego dostawcę olejów i frytur wysokiej jakosci czyli www.zielonarestauracja.com/  Ta sama firma zajmuje się również skupem zużytego oleju i ma dobre stawki za litr oleju, zatem firma naprawdę warta uwagi, ja w każdym razie jestem ze współpracy bardzo zadowolony. 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bieniu

Jak szukacie solidnej jakości form, blach i innych akcesoriów do pieczenia to zgłoście się do producenta www.wyoblarz.pl Mają sklep internetowy a w nim świetne zaopatrzenie i dobre ceny. Plus też taki, że  zamówienia wysyłają migiem, u mnie było w ciągu czterech dni.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość maddy

Bardzo dobry, świeży i smaczny olej rzepakowy, słonecznikowy czy oliwę z oliwek kupicie w www.erjox.pl/ Są z miejscowości Równa z województwa łódzkiego. Firma to doby dostawca, terminowy i solidny, dobrze nam się współpracuje.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×