Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mogę więcej, czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Otóż k***a nie. Nic kompletnie nie mogę. Kajdany, klatka z której nie ma ucieczki i wszechobecne bagno. Ale nie powiedziałem ostatniego słowa. Zobaczycie s*******ny jeszcze na co mnie stać.

Gość żarófka
Po co się użalasz nad sobą? Lubisz to?

Gość gość
Przecież to temat który nie ma nic wspólnego z użalaniem się. Jest to raczej postulat walki z przeciwnościami i brak chęci poddania się.

Gość żarófka
Opowiesz mi o tym bagnie?

Gość gość
A co dokładnie chcesz wiedzieć?

Gość żarófka
Chcę wiedzieć co sprawia, że czujesz się uwięziony. Czym jest ta twoja klatka.

Gość gość
Wyobraź sobie świat, który dzielimy na równiny, na których są i łąki, są i pustynie, to środowisko normalne, na tym świecie są też wspaniałe szczyty, powietrze na nich jest rześkie a piękny widok zatyka dech w piersiach, to jest środowisko zwycięzców, są też na tym świecie bagna, wszędzie brud, błoto i trujące opary. Jedni rodzą się orłami na szczytach, by tam dorosnąć i nimi "władać", inni rodzą się na równinach, a jeszcze inni rodzą się w bagnie, zamknięci w klatce, tak, ze prawie niemożliwym jest wydostanie się z niego i dotarcie choćby do równin. Klatką jest moje ciało, bagnem środowisko. Urodziłem się z mentalnością orła, zostałem uwięziony w bagnie.

Gość gość
Ale niemal zawsze jest wyjście ;) Cokolwiek by się nie stało na początku, nigdy nikt nie będzie w stanie przewidzieć, jak się to zakończy.

Gość gość
więc uwolnij się - to proste

Gość żarófka
Czy twoje ciało różni się od ludzkich ciał powszechnie uznawanych za normalne, przeciętne, znośne? Czy ogranicza Cię to, że jesteś zamknięty w jakimkolwiek ciele?