Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieboskakomedia

Dwa życia w jednym

Polecane posty

Gość Nieboskakomedia

Cześć wszystkim ! Jestem jeszcze młoda i teraz trochę zagubiona. Od 1,5 miesiąca ciągane równolegle 2 znajomości z chłopakami. Początkowo nie byłam tego świadomo. Spotykałam się jednym z nich, nazwę go W., jak z kolega. Poznaliśmy się rok temu na pokazach rycerskich, nasza wspólna pasja, lecz nie widywaliśmy przez ten czas, dopiero przez przypadek spotkaliśmy się własnie ponad miesiąc temu. Bardzo go lubię, lubię rozmowy z nim itp. Jednak nie wyobrażam go sobie jako chłopaka, wzięcie go za rękę itp.... niezbyt mi się podoba fizycznie..... Ja jemu natomiast podobam się bardzo, stara się, daje upominki, chcę się spotykać, ma dla mnie czas i wyznał mi, ze mu na mnie zależy. W tym samym czasie poznałam drugiego chłopaka. Poznaliśmy się przez Internet. Rozmawialiśmy aż się umówiliśmy. Później spotkania się potoczyły, jednak on się tak nie stara jak ten pierwszy, nie daje mi upominków. Może dlatego, że jest młodszy od tamtego o 3 lata. Pierwszy jest już bardziej rozgarnięty, ma już 23 lata. Ale wracając do tego drugiego to, jest z nim zupełnie inaczej, z nim aż przyjemnie chodzi się za łapkę ! Teraz nie wiem co ja robię. Powinnam zerwać którymś z nich kontakt. Wiem, że ten pierwszy może mi więcej dać, stara się, sam na siebie zarabia. Drugi natomiast jest inny, z charakteru i wyglądu. Nie wiem czy powinnam tego co się stara i jest we mnie zapatrzony jak w obraz, czy tego który się mniej stara, ale lubię go i lubię z nim przebywać......... A Wy cobyście zrobiły ? Jak zdecydowały ? (nie chce odpowiedzi, bo wiem że sama powinnam zdecydować, ale nie wiem jak i co jest właściwsze. Teraz się tylko zadręczam, przez co nic nie widzę obiektywnie....)

Gość gość
Znalezc trzeciego!

Gość nieboskakomedia
Rozważałam taką możliwość, ale jak na razie nie.