Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieprzekonująca

Jak przekonać koleżankę, że najlepszym dla niej wyjściem jest usunięcie ciąży?

Polecane posty

Gość Nieprzekonująca

Poproszę o jakieś dobre argumenty.

Gość gość
Idiotko a ty jakie masz argumenty ,nakłaniając ją do aborcji .

Gość de volv
ściągasz na siebie ekskomunikę!

Gość gość
dokladnie tak samo jak przekonywalo sie polakow aby podpisali volksliste: albo to zrobisz albo masz przesrane cale dalsze wszawe zycie :classic_cool:

Gość gość
jesteś naprawdę idiotką!!!! Nie nakłaniaj jej!!! Na aborcję kobieta musi być zdecydowana na 100% i tą decyzję musi podjąć SAMA a nie ulegać namowom, bo później może skończyć się nawet samobójstwem! i pisze Ci to kobieta po aborcji, która nie żałuje, bo właśnie decyzję podjęłam sama i byłam pewna na 100%

Gość gość
Zastanów się jakie argumenty miała Twoja mama które przemawialy za urodzeniem Ciebie

Gość gość
Nie jesteś jej koleżanka,a na dodatek chcesz mieć to dziecko na sumieniu.

Skoro zaszła w ciążę niech urodzi i je wychowa a nie zabija niewinne maleństwo

Gość Nieprzekonująca
Tylko, że ona kompletnie nie ma warunków, żeby mieć teraz dziecko. Ona sama też myśli o aborcji, tylko że ma jeszcze wątpliwości.

Gość gość
powieś się i zostaw kartkę 'Twoje dziecko też tak zrobi mając matkę idiotkę'

Gość roxy-ana
i ty jej chcesz te watpliwosci rozwiac? a skad wiesz czy to jest dobra decyzja? dasz sobie za to reke uciac?

Gość nasturcja 123
w tak waznych kwestiach się nie przekonuje, potemodwróci sie to przeciw tobie, bo ona jak np. usunie, to moze miec watpliwosci, i zacznie ciebie winic ze zdecydowała sie bo ja namawiałas. nie powinno sie w ogóle ludzi przekonywac w waznych sprawach, do urodzenia tez sie nie powinno namawiac

Gość gość
nie przekonasz jej, jezeli sama nie jest tego pewna. To b. trudna decyzja, moze zamiast starac sie ja przekonac to powiedz, ze uszanujesz kazdą jej dezycję...

Gość gość
nie namawiaj jej k***a przestań !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Jak chociaż trochę się przyczynisz do aborcji to bedziesz się w piekle smażyć!!!!!!! Też mi z Ciebie koleżanka, zamiast wspierać, powiedzieć, że pomożesz np w opiece to Ty wyskakujesz z warunkami! Że co? że z rodzicami mieszka albo w kawalerce? Teraz mieszka ale za rok czy dwa może się to zmienić! Jak się waha to na pewno jakaś jej częśc nie chce tego zrobić. Myślę, że ta dziewczyna kiedyś powie, że urodzenie tego dziecka było najlepszą decyzją w jej życiu. Jak dziewczyna usunie ciążę - znajdę Cię!

Gość gość
Ty chyba niezbyt dobrze jej życzysz... Zamknij dziób i pozwól jej samej zadecydować co ma zrobić. Dziewczyna odrzuca aborcję, a Ty ją chcesz do tego namawiać? Przy pomocy bliskich i życzliwych ludzi poradzi sobie w życiu, Ty na pewno jej nie pomożesz.

Gość gość
Myślę że najpierw Ciebie trzeba przekonać, że najlepszym dla Ciebie wyjściem jest usunięcie mózgu. Powodzenia

Gość gość
Przecież może urodzić i oddać moja kuzynka tak zrobiła i nikt pretensji nie miał a dziecko teraz już 4 letnie. Nigdy tego nie zalowala bo sama nic by mu nie mogła dać dziecko było wpadka z wakacji, miała 19 lat. Też miała usunąć ale rodzice i przyjaciółki namówił ja na adopcję.