Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melbi

Mel B ---- rozpoczynam ćwiczenia, kto ze mną???

Polecane posty

Gość melbi

Za mną już 3 dni ćwiczeń. PO pierwszych dwóch dniach miałam MASAKRYCZNE zakwasy po których musiałam zrobić kilka dni przerwy. Dziś jestem po 3 treningu. Jestem zachwycona bo jak boli to działa:-)

Gość melbi
No więc tak..... Mam 33 lata, zawsze super laska ale niestety w wieku ok 28 lat zaczęłam tyć. I z dziewczyny która ważyła 55 kg całe życie przy wzroście 170, dziś ważę 69 kg :-(

Gość melbi
Na dzień dziejszy mam dużo większy biust (co mi pasuje), pupę (co mi bardzo pasuje) no i ...brzuch:-( To mój kompleks. Natomiast pupa mogłaby być mniej galaretowata więc nad nią tez pracuję.

Gość melbi
Mój codzienny trening (przeważnie wieczorny) to: -rozgrzewka -trening cardio -brzuch -pośladki wszytsko zajmuje mi ok 40 minut. Pot leje się ze mnie strumieniami, nawet gdy chodziłam na aerobik tak się ze mnie nie lało

Gość melbi
A jak się leje pot to znaczy że działają te ćwiczenia:-) Moje wymiary na dzień dzisiejszy to: -pas -80 cm -biodra - cm Podobno nie można sprawdzać wagi a trzeba sprawdzać różnice w cenymetrach. No to działamy!!!! kto ze mną?????

Gość melbi
Dla niezorientowanych podpowiem ze ćwiczenia z mel b są dostępne chociażby na youtube

Gość melbi
Jeszcze raz moje wymiary bo coś mi się źle wpisało: -pas -80 cm -biodra - 104cm -brzuch mierzony pod pępkiem-91 cm

Gość melbi
Mam nadzieję ze ktoś tu do mnie dołączy i będziemy się razem motywować:-)

Gość vaiko
ja chętnie bym zaczęła, oglądałam kiedyś filmik z ćwiczeniami na pupę, bardzo charyzmatyczna kobieta :) mam 15 lat, nie chcę się odchudzić tylko wyrzeźbić troszkę ciałko :) Ogólnie ćwiczę codziennie wieczorem od... zawsze, tak o żeby się poruszać, ale teraz potrzebuję czegoś konkretnego, lato i te sprawy. ZACZYNAM OD JUTRA! lepiej ćwiczyć rano czy wieczorem?

Gość melbi
hej:-) Ja ćwiczę wieczorem, nie mam pojęcia kiedy lepiej ale rano mi się nie chcę bo jestem spiochem:-P Ja jak miałam tyle lat co ty to mogłam się obżerać a waga nie drgeła:-) niestety ale w okolicach 30-tki wszytsko się zmienia i tym sposobem przytyłam 14 kg(!!!!!!). Wszystko mi w sumie pasuję, czuję się dobrze ale mój brzuch mnie dobija. A co do ćwiczeń z mel to rewelacja!! tak się nigdy nie spociłam jak przy tych ćwiczeniach, poza tym super energia sprawia że po ćwiczeniach mam ochotę i energię na wszystko. To co jutro działamy?:-)

Gość melbi
A co do ćwiczeń na pupe to podobno są baaaardzo skuteczne, bo czyłam na forach. Ogólnie Mel jest bardzo chwalona i szybko widać efekty. Ja będę ćwiczyć codzinnie , no chyba że coś tam mi wypadnie i nie będę w domu. Ale ćwicze ostro. Diety nie wprowadzam, jedynie rezygnuję z napojów słodkich no i coca coli która piję nałogowo:-(

Gość melbi
Z tego co czytałam ważna jest kolejność. Najpierw rozgrzewka, potem intensywny trening a wiec cardio a dopiero potem rzeźba czyli np. pośladki, nogi czy brzuch. Nie można robić samej rzeźby bo to nie rpzynosi efektów. No wiec trzeba się najpierw sporo wypocić a potem modelujemy sylwetkę.

Gość gość
a próbowałaś Chodakowskiej?ponoć teraz jest na nią szał

Gość gość
Ja tez robilam mel b. Juz po tygodniu tylek się ujędrnil . Chodakowska tez dziala cuda.Cialo robi sie jedrne i zgrabne;)

Gość melbi
Cześć dziewczyny:-) Właśnie wstałam i powiem wam że po 3 treningu już nie mam tych masakrycznych zakwasów. Ale mięśnie czuję co znaczy że ćwiczenia z Mel B działają. Dziś przed praca jadę kupić calutką zgrzewkę wody mineralnej. KOniec z colą i innymi słodkimi napojami. Myślę że ćwiczenia plus rezygnacja ze słodkich napojów zrobi swoje:-) Już to czuję :-)

Gość melbi
Chodakowska trochę nudna jest dla mnie. Własciwie to naczytałam się o niej i pierwsze co to chciałam ćwiczyć z nią, ale nie lubię takiego stylu. Ja lubie pozytywną energię, śmiech, żarty i to właśnie jest u Mel B. Dziewczyny myślicie że co ile powinnam się mierzyc co?:-P Co tydzień czy co drugi dzień???

Gość melbi
Chodakowska trochę nudna jest dla mnie. Własciwie to naczytałam się o niej i pierwsze co to chciałam ćwiczyć z nią, ale nie lubię takiego stylu. Ja lubie pozytywną energię, śmiech, żarty i to właśnie jest u Mel B. Dziewczyny myślicie że co ile powinnam się mierzyc co?:-P Co tydzień czy co drugi dzień???

Gość gość
ja mierze sie co miesiac, nie wczesniej bo trace motywacje :P chodakowska moze nudna,ale jakie efekty;) ja wylaczam glos i puszczam sobie jakas fajna muzyczke :D po niej mel b i cindy crawford :) nawet jak dopadnie Cie kryzys to nie przerywaj jak juz zaczelas bo ciezko bedzie wrocic.. a czesto zapał traci sie po kilku tygodniach ;) od siebie moge dodac jeszcze zeby pic pokrzywe , mnostwo wody no i zrezygnowac ze slodkiego w kazdej postaci i tłustego,a w zamian wrzucic warzywa i owoce ( byle nie banany czy mango-lepiej kiwi, jablka itd) to poczujesz sie jeszcze lepiej bo te rzeczy odtruwaja organizm z toksyn ;)

Gość melbi
czyli chodakowska jest lepsza??? Kurcze ale gdybym miała to wszytsko połaczyć to wyszło by pewnie z 1,5 h ćwiczeń:-P Woda w pracy juz jest, cała zgrzewka:-) Do rpacy przyjechałam na rowerze, samochód ostawiłam do garażu:-) Ale mam motywacje mówie wam:-)

Gość melbi
gość 08:31 a powiedz po jakim czasie sa efekty?? Co ile mam sie mierzyć?? Co jeszcze doradzisz??

Gość gość
Ja cwiczylam 4 dni z Ewa ale jak wiele osob pisze mi tez sie znudzilo .Dzis Jestem po 2 dniu cwiczen z Mel B i nie mam dosc;)

Gość melbi
Cześć dziewczyny:-) Ja jestem po kolejnym treningu z Mel i powiem wam że wszystkie mięsnie mnie znowu bolą:-) Wczoraj nie dość ze ćwiczyłam z mel to pojechałam do rpacy na rowerze i po pracy zrobiłam sobie przejążdżkę rowerową 5 km.

Gość melbi
Póki co waga nie drgnęła ale powiem wam ze wczoraj zmierzyłam się i byłam w szoku bo ubyło mi 1 cm z pasa i bioder. Brzuch mam już taki lekko napięty a nie sflaczały więc naprawdę widzę efekty. Super są też ćwiczenia na pupę, dają czadu a jak dają czadu to znaczy że działają:-)

Gość melbi
Dziś znowu jadę do pracy na rowerze, w pracy piję tylko wodę mineralną żadnych napoi słodzonych, a wieczorem ćwiczę z Mel .

Gość gość
powodzenia:-)

Gość klakarolinna19000
witam.tez cwicze z bel b brzuch i biegam ale to połowa sukcesu, żeby ładnie schudnąć i wyrzeźbić ciało trzeba przede wszystkim być na tak zwanym ujemnym bilansie kalorycznym-czyli miec dobrą dietę. acha dziewczyny nie głodźcie sie zeby schudnąć trzeba jesc tylko zdrowao i nie dac sie zwariować.pozdrawiam

Gość karolcia1212
hej ja jestem z mel b od 3 tygodni. Już widać efekty. Od 3 miesięcy równiez biegam i schudłam 8 kg. moje wymiary przed to: brzuch 100 uda 105 teraz brzuch to 84 uda 98 Co prawda jest lipiec i myślałam, że uda mi się więcej zgubic ale wtedy ważyłam 66kg teraz ważę 58 przy wzroście 160cm marzy mi się jeszcze 4 kg ale już nie zdążę do końca lipca bo wtedy jedziemy na urlop. Ale i tak w sumie się ciesze bo takiej wagi nie miałam odkąd urodziłam dziecko 6 lat temu tylko troszkę mam sflaczałe uda i brzuch i nie wiem jak mam sobie z tym poradzi? może macie jakieś sposoby. Po mel b troszkę mi się pupa ujędrniła i cellulit zniknął ale jednak udziska mam wielkie.

Gość Paula192
odnowię wątek ;) Dziewczyny mam pytanko,czy mel B jest dobry na osiągnięcie płaskiego brzucha?czy tylko wyrabia mięśnie?ćwiczyłam z Chodakowską,ale mnie znudziło.a chciałabym do wakacji schudnąć ;)