Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pociągnąć

Smutno mi...

Polecane posty

Gość pociągnąć

Smutno mi. Jestem sama. Dzisiaj widziałam jego żonę krótkie spodenki beżowe, buzka taka morska i do tego kapelusz taki jak to teraz modny, opuszczone włosy cudnie wygladala. Piekniejsza odemnie, inteligetniejsza, ambitniejsze. Te życie jest nie sprawiedliwe.

Gość pociągnąć
Miłość nigdy mnie nie spotka.

Gość gość
Kot wie.Moze czekazrogiem.

Gość pociągnąć
Zawsze zakoc***e się w niewłaściwej osobie.

Gość pociągnąć
Teraz zakochałam się w lekarzu-chirurg, który prowadził moją operacje uratował mi życie. Ale on ma żonę też lekarka

Gość gość
przeminie z wiatrem klina klinem + oto ma rada

Ambicje można w sobie obudzić, o urodę zadbać ;) Dla Ciebie pewnie też gdzieś tam jest rycerz ;) Tylko akurat nie ten. A czas "samotności" staraj się wykorzystać jak najlepiej! Poznając siebie, poświęcając się pasji, rozwijając się. Uszy do góry!

Gość gość
ja chodzę o niebo lepiej i gustowniej ubrana od zony naszego doktora. to bezguście do potegi n-tej. cos miedzy lady pank, wintydż a prowincjonalna gęś. głowa do góry. kiedys znajdziesz swojego księcia ;)

Gość gość
uula ta który dr by chciał takie wulgarne bezguścia ;D

Gość niepełnossprawny88
Nie smuć się - nie warto...

Gość gość
którą z nasz masz na myśli złociutka? te która rzęs nie umie wytuszować ? :)

Gość gość
prosze ja ciebie ne takie bezguscia ja widzialam u doktoriw, zony pozal sie boze, ale kazda sroczka swoj ogonek chawali moze dla ciebie ona jest piekna a jak my bys my ja zobaczyly to bys my sie turlaly ze smiechu :D :D

Gość gość
jak ja zobaczylam zonę mojego lekarza to mi szczęka opadla do kolan - porażka urody się nie wybiera ale ten fałsz w oczach, ta antypatycznosc brrrrr ale cóż?

Gość gość
skoro je kochaja ich sprawa

Gość gość
nie , nie wnikam tylko czasem jest tak że wszyscy wokol widza że za przeproszeniem facet ma wiedźme pod strzecha i nie chodzi o wygląd tylko usposobienie które jest wymalowane też na facjacie a on sam jak w letargu, zazwyczaj fajni faceci tacy ślepi byli i tak sobie pomyślalam o tym moim biedaczku

Gość gość
nie znam osobiscie zony mojego dok. ale dokladnie to samo o niej slyszalam od roznych znajomych. generalnie w malej spoleczosci ludzie gadaja. wogole odludek, nikt jej nigdzie nie widzial poza praca z nim, a juz samej czy z kolezanka to ze swieca nie uswiadczysz w calym miescie

Gość gość
zona widmo? intrugujące :D

Gość gość
taka wybrał taka mu się podoba. o gustach się nie dyskutuje.

Gość gość
a, mnie tam osobiście szczęść im boże. jak to mówią: każdy ma to na co zasłużył. ;) 🖐️

Gość gość
jeden sobie wybral innego baba za plecami zaciagnela do oltarza a wiekszosc paniczow bioracych slub miedzy 20-25 lat robia to zeby miec staly dostep do ..... domyslcie sie tak czy siak szkoda chlopow czasem a bywa i na odwrot ty laska daj sobie spokoj

Gość gość
Widocznie słaba jesteś ;) na żonatych maja szanse seksowne, ładne laski :) obgadujecie czyjąś żonę - widmo a same lepiej nie wygladacie :) inaczej byłybyście szczęśliwymi partnerkami fajnych bogatych facetów, na których tak polujecie. Wstyd, zazdrośnice. Facet patrzy też na charakter, warto nad tym u was popracować, czy sie za dużo nie interesujecie życiem żon - widm.

Gość gość
na żonatego to ma szanse każda inna od jego starej, oświecam cie za darmo

Gość pociągnąć
Ona ubiega się w sklepach takich, że za zwykłą bluzkę daje po 300 zł. Akurat jak ją spotkałam to była na rowerze z koleżanką. Ona jest cały czas uśmiechnięta. Ładna jest, bo to nawet moja koleżanka stwierdziła.

Gość pociągnąć
A jakie ona ma piękne sukienki często widzę ją właśnie w takich normalnie cudownych sukienkach

Gość pociągnąć
A jakie ona ma piękne sukienki często widzę ją właśnie w takich normalnie cudownych sukienkach

Gość pociągnąć
Jak ja bym chciała być jego żoną.

Gość gość
Trzeba walczyć o siebie kochana

Gość gość
o ile martensy+kwiaciasta spódnica+workowaty sweterasek+przyklapana włoski+słabiutki makijaż to mój obraz zazdrości=to okej jestem strasznie zazdrosna :D

Gość gość84
Też się nie raz zastanawiam nad wyborami niektórych dziewczyn. No bo jak mądra (a w każdym razie nie głupia), piękna i ambitna kobieta może być z agresywnym chamem. No ale może.W czym ten koleś jest lepszy? Może w niczym, miał poprostu farta w pewnym momencie życia i tyle. Tak samo zapewne jest i w Twoim wypadku. Opcje są trzy: 1) W końcu spotkasz jakiegoś gościa, któremu będzie zależało, co prawda nie będzie tak fajnie z tym o którym myślisz, ale żeby nie być cały czas sama się zn im zwiążesz. Będzie jak będzie, wiele kobiet tak zrobiło. 2) Będziesz sama 3) W końcu jakiegoś spotkasz, który Ci tego obecnego zastąpi. -------------------------------------------------------------------------------------- Z Tym, że Opcja nr 3 jest zazwyczaj najmniej prawdopodobna.

Gość gość
sorka ale niektóre "damy" to bez odpacykowania się i tony pudru nie wyjda na swiatlo dzienne z ta swoją urodąąąąą ale one to nazywają 'dbaniem o siebie' yhyyym, a jak wieczorem zmywają te podklady ... piiiiii nie porownujcie sie jak ktos sie nosi, bo nie kapelusz zdobi czlowieka :D btw - jakie sa modne w tym sezonie??? :D :D