Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pociągnąć

Smutno mi...

Polecane posty

Gość gość
plan na jutro co ty taka niekumata? niewyspalas sie czy co??

Gość gość
a co jutro?

Gość pociągnąć
On już nie jest moim lekarzem prowadzącym odkąd zaprosiłam go na kawę- zaproszenia nie przyjął.

Gość pociągnąć
Dobra ja idę spać dobranoc.

Gość gość
a może go spotkasz to wyslij mu usmiech ;) powodzenia

Gość pociągnąć
Mam nadzieję że go spotkam.

Gość gość
Oh koleżanko gorzej nie mogłas trafic. Miałam do czynienia z 4 chirurgami i żaden nie byl normalny. Każdy jeden slinił się na widok kawałka tyłka. to przeciąganie badania i pieczołowitosc! :o Ochyda. żaden ginekolog nigdy sie tak nie zachował wobec mnie jak wlaśnie panowie chirurdzy. To są rutyniarze. czasem pożartuja ale cały czas pracują z kobietami więc nie robia wielkich oczu jak zobacza pośladki. A te gnojki? zraziłam sie. Co z tego że ten twój teraz taki zapatrzony w zone? Za pare lat ona nie bedzie już pierwszej świeżosci a on w pracy będzie mial niejedna okazje zeby się napatrzeec na nowe. Wysiadujac pod drzwami gabinetów niejedno juz widziałam jak babki wychodziły od nich podjarane. Wiły sie jak kotki do badania. obłożnie chore. Taaa :o

Gość pociągnąć
On taki nie jest.

Gość gość
Tak tak. bo go niby zawsze widzisz? To ze ty mu się nie podobasz to nie znaczy że przy innych mu ręce nie latają i oczy. Moim lekarze byli w róznym wikeu. Od trzydziestu paru do szczdziesięciu paru i każdy był napalony.

Gość pociągnąć
On zachowuje się profesjonalnie.

Gość pociągnąć
On zachowuje się profesjonalnie.

Gość gość
Pieprzysz głupoty jakbys z nim pracowała 24/7. :o

Gość gość
Profesjonalnie przestaje być chłopem na czas badania młodej wijącej się przed nim baby. TAK! :D :D :o

Gość pociągnąć
Za jakieś obmacywanie czy coś zostałby wyrzucony ze szpitala

Gość gość
A za dobrze ukryte ślinienie sie? :o Ty bys siedziała w domu przy garach żeby mężusiowi ugotować pyszny obiad a on by w tym czasie naoglądał się dziesiątek bab z których cześć by się jeszcze sama napraszała doktorkowi. Potem w łóżku byś nawet nie wiedziala czy kocha się z tobą czy z jakos pacjenteczką co mu akurat tego dnia wpadla w oko. Odradzam ci. ile Ty masz lat w ogole?

Gość pociągnąć
24

Gość pociągnąć
Jakoś jego żona wytrzymuje z nim.

Gość gość
Młoda i naiwna. Każdy inny lepszy. Tylko nie chirurg. Juz dermatolog okulista ginekolog rutyniarz, rozumiem. ale nie ci panowie, o nie. :o

Gość gość
a skąd ty możesz to wiedzieć? Śpisz z nimi w jednym łóżku? ja mam paru znajomych po medycynie i żadnego szczęsliwego małżenstwa. Jedynie na początku. same problemy.

Gość pociągnąć
No jakby coś nie grało to już byli by po rozwodzie

Gość gość
Bo jeszcze gra. Jak sa mlodzi to gra. Dorabiają się, piją sobie z dziubków i myślą jacy to są najszczęśliwsi na ziemi. Ty już jestes w nim zakochana, ile jezscze takich ma? W koncu trafi na taką co mu się spodoba a w domu same problemy będa więc odskocznia idelana.

Gość pociągnąć
On nie wygląda na takiego. Mnie zbył.

Gość gość
Ludzie sie tak szybko nie rozwodzą. nawet jak by w domu było piekło. Ja ci piszę o tym co pewnie ich czeka a nie to co teraz jest. Czytaj zze zrozumieniem. Każdy chirurg byl zboczony a każdy żonaty i dzieciaty. Wstyd

Gość gość
Ale to moje doświadczenie. Interniści tez nie lepsi. Ginekologów fajnych miałam. Tez wielu.

Gość pociągnąć
Jakoś dużo się przewinęło przezemnie i żaden zboczeniec.

Gość gość
No bo sama napisałas ze nie masz powodzenia. Ale inne mogą miec inne doświadczenie. Nawet mi sie jeden podobał z nich. Nawet bardzo. I zastanawiałam sie jakie przekichane życie maja te zony. ale ja go nie kokietowałam w odróżnieniu od innych pan czekających w kolejce. :o

Gość pociągnąć
Ze mna na sali leżała taka młoda babka która też kochała się w tym moim i była bardzo ladna i też nie natchneła się na żadnego zboczenca

Gość gość
To dziwne. Bo ja z czterech to trafiłam czterech zbioczenców. Tak czy owak nie chciałabym męza co zagląda innym tu i owdzie. Nie zapomnę nigdy tych pozycji jakie musiałam przybierac do badania. Jaki facet się tym niepodnieci? Never ever. Nigdy lekarz. Nawet ten co mi sie podobał i tak ssie jaral badając mnie to masakra.

Gość tym ty rym
ta laska ma racje daj sobie siana z tymi zbokami w kitlach jak chcesz kasiastego mena to wex przedsiebiorce przynajmniej nie obmacuje bab tylko kasiorke z raczki do raczki z raczki do raczki hehehe $ $ $ :D

Gość gość
Ja znam takiego gina co pracuje u nas w szpitalu i obmacuje pacjentki i nikt go jeszcze nie wyrzucił na zbity pysk. Tylko chodzą do niego pacjentki ze wsi bo te co wiedzą o tych akcjach to omijają jego gabinet. Więc tak to wygląda. Lekarze są zboczeni i tyle. Nawet jak takiego za łapę nie złapiesz, facet to facet. Też bym nie chciala lekarza.