Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Anal- pytanie do facetów

Polecane posty

Gość gość

Co was konkretnie w tym kręci? lepsze doznania niż przy normalnym seksie?

Gość mti89
chęc czegoś wiećej niż tylko zwykły seks

Gość gość
Zrobiłem to, było nawet nieźle. Najważniejsze, że nie było śladów... no wiecie czego. Teraz wolę klasykę http://cur.lv/1axkt

Gość Zagłoba sum
prawdziwy facet nie lubi zasranej miłości

Gość boria
Inne,a nie lepsze czy gorsze.

Gość gość
raz to zrobiłem bez kondoma nie pytajcie co się stało :(

Gość gość
a dlaczego pytasz masz z tym problem ?

Gość gość
Kręci to, że większość lasek się na to nie zgadza i masz poczucie wyższości.. itp Własnie znalazłem stronkę z darmowymi konkursami trzymajcie kciuki www.e-konkursy24.pl/

Gość chomeini
ja myślę, że na analu najbardziej zależy onanistom bo to bardzo wąska szpara... a oni lubią szybko się spuszczać skądinąd jednak uważam, że czasem rozgrzane babki... uwielbiają, żeby im tam włożyć, gorącego, zbereźnego, chamskiego pręta cóż wtedy po prostu trzeba wepchnąć ;)

Gość gość
moim zdaniem anal jest tylko dla kalek, które mają uszkodzone nerwy by wyzwolić orgazm w sposób naturalny.No cóż, tonący nawet brzytwy się łapie, tak i z tymi analkalekami, które nawet w gównie grzebią bo innego orgazmu nie są w stanie wyzwolić. A poza tym, z tym analnym orgazmem, to ściema, gdyż odbytnica nie ma połączenia nerwowego z ośrodkiem rozkoszy w mózgu jak łechtaczka.Dla chłopa spuszczenie się w d***e baby czy chłopa nie sprawia kłopotu bo czy tu czy tu a nawet w dziurze odkurzacza zdolny jest się spuścić, natomiast z analnorgazmem kobiet, to ściema, porównywalna do przyjemnego drapania za uchem ale nie do orgazmu.

Gość gość
d*podajki nawet zdolne są udawać analorgazm by tylko zatrzymać mężczyznę i mieć dach nad głową i utrzymanie. A dawanie d**y wśród mężczyzn, to totalna chorobliwa dewiacja.

Gość Roland_wawa
A ktoś z Was piszących próbował :) Wszytko zależy od partnerów z jedną jest fajnie z inną nie. Moja obecna partnerka ma opory ale jaki się rozkręci to obydwoje mamy orgazm. Poza tym jest też to kwestia psychologii tzn mam poczucie, że cała jest moja :) To jest tak jak z miłością dopóki Cię nie dopadnie pukasz się w czoło widząc klejącą się parkę ale jak trafisz na swoją 2 połowę jesteś zachwycony. Dlatego nie ma co oceniać innych :)

Gość aron
co wy k***a wiecie o analu.tak trudno wpisać cztery litery w wyszukiwarkę.nie chce mi się z wami gadać.