Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zalezy mi tylko na przyjazniach, czuje sie jak dzieciak

Polecane posty

Gość gość

nie chce zwiazku, przygodnego seksu, chcualabym przyjazni niestety znajomi poswiecaja uwage jedynie partnerom i to dla nich sens zycia, ja niestety cofnelam sie w rozwoju i chce sie z nimi nadal spotykac i spedzac razem czas na roznych zabawach i nie mam tu na mysli picia, narkotykow. takie samo ze mnie dziecko jak kiedys nic nie dojrzalam. naprawde jestem dziecinna nie lubie twardego trzezwego podejscia, kryttykowania, pesymizmu, wole duzo smiechu, nie mysenia o smutnych sprawach i brak narzekania. nie cierpie polityki , wole obejrzec bajke. co to znaczy byc doroslym? czy to odstawianie przyjaciol na bok ?

Gość gość
up

Gość gość
A ile masz lat??

Gość gość
18.

Gość gośćOOO
Zmieniłem nick, by móc rozmawiać łatwiej.

Gość gośćOOO
Młoda jesteś jeszcze. myślałem, ze masz jakieś 25 lat.

Gość gośćOOO
Na smutne sprawy masz jeszcze czas. Zycie prędzej czy później daje w kość. Ciesz się beztroską.

Gość gość
no ale przy znajomych czuje sie jakbym byla dzieciakiem a oni tacy dojrzali, ciagle imprezy alkohol albo ze soba za raczke. ja nie mam nic do tego, ale wydaje mi sie to strasznie nudne chodze na te imprezy z nimi i po prostu mi sie nudzi, ja bym wolala wycieczke rowerowa np

Gość gośćOOO
To, ze życie daje w kość nie przeszkadza mi w tym, by sobie od czasu do czasu bajkę oglądać :)

Gość gośćOOO
Na związki masz czas, a alkohol wcale nie świadczy o dorosłości czy o jakieś dojrzałości. Po za tym wielu kreuje taka pozę. Z doświadczenia napisze, ze zawsze się wydaje, ze w ogródku obok nas jest lepiej, niż w naszym.

Gość gośćOOO
Jak chodzi o alkohol, w sumie późni\o zacząłem, bo na studiach dopiero i szczerze. szału nie ma.

Gość gość
ich jednak ten styl zycia uszczesliwia wiec sie troche zastanawialam czy ja jakas dziwna... a jakie to bylo doswiadczenie? mam wrazenie ze inn i sie oddalaja ode mnie zmieniaja w doroslych a ja nadal takie dziecko co chce sie bawic w piaskownicy.