Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zaskoczony

Ja 28 lat a ona 18

Polecane posty

Gość jestem zaskoczony

Poznałem fajną dziewczynę. Podoba mi się i ja jej też. Jest jakieś przyciąganie tylko ta różnica wieku straszna. To czuć tak. Ona pomimo tego że jest pełnoletnia jest dziecinna taka. Nie sądziłem że w wieku 18 lat jest się jeszcze takim szczeniakiem - tak to widzę z perspektywy lat.

Gość gość
Sam jesteś dziecinny:-)) To tylko projekcja;-)

Gość gość
18 to jeszcze nastolatka, czego ty oczekujesz, ze bedzie powazna? niech sie cieszy mlodoscia,a tobie jak nie pasuje to szukaj wsrod rowiesnic

Gość gość
rówieśnice to stare krowy. Polecam nastolatki są super

Gość gość
czyli wychodzi na to ze wy tez jesteście starymi prykami. w zyciu nie chciałabym typa po przejsciach. zadna z nastolatek nie traktuje was powaznie dam sobie reke obciac - podpisano 18 latka :)

Gość gość
10 lat to jednak spora różnica. Według mnie max to 8 lat. P.s. Mam 19 lat

Gość Powiem Ci tak
jestem zaskoczony - ja miałem 29 i latała za mną 18 (ale już miała dzidziusia) i nie nie szukała kandydata na ojca bo miała faceta, chodziło jej tylko o dobry sex, pewnie se myślała że mam tyle lat to umiem sporo (jej znajoma mi mówiła że wyglądam na takiego typa "r****cza"), więc jesteś dla niej tylko zabawką i nie traktuj jej poważnie bo ona chce poszaleć.

Gość gość
Ona nie szukała tatusia ale nie szukała u ciebie dobrego sexu tylko liczyła na to, że coś jej postawisz.No okrutne ale prawdziwe.Takie mamy postrzeganie. 19latka a co za roznica 8 czy 10 lat? Żadna. Max to 5 jak już. też mam 19 i starego bym nie chciała, za ładna jestem i zbyt świeza zeby brac kogos kto swoje przeszedł.Najlepiej mlodego.

Gość gość
Ona nie szukała tatusia ale też nie szukała u ciebie dobrego sexu tylko liczyła na to, że coś jej postawisz.No okrutne ale prawdziwe.Takie mamy postrzeganie. 19latka a co za roznica 8 czy 10 lat? Żadna. Max to 5 jak już. też mam 19 i starego bym nie chciała, za ładna jestem i zbyt świeza zeby brac kogos kto swoje przeszedł.Najlepiej mlodego.

Gość gość
ja mam 30 lat a spotykam sie z 18 latka i powiem ci tak :D dobry sex czule gesty i jest wszystko ok :)

Gość gość
a ja jestem ze starszym i powiem wam ,że liczę na drobne prezenty,wycieczki,ciuszki.Tego od rownolatka nie dostane.On się cieszy przed kumplami,że ma młodą laske,seks,a ja ,że mam inne kożyści.Prosta wymiana.

Gość Powiem Ci tak
Każda jest inna... mnie nie raz młode podrywały i nie zauważyłem żeby żerowały na kasie, nie raz było odwrotnie że zacząłem znajomość tak że to ona stawiała... nie wiem co takiego w sobie mam ale nie raz słyszałem wprost że wyglądam na takiego co ma wysokie libido i lubi bardzo sex... nawet większe powodzenie mam u młodszych niż u starszych, większość związków to z młodszymi o 7-9 lat... to dużo ale sam jakoś nie czuję się na swój wiek i nie wyglądam.

Gość gość
żeby nie było.....:P. Ja nie wolam ,żeby on mi stawial,kupował.On lubi dawać ,ja lubię brać.On to widzi i wie ,że tego oczekuje,choć nie wolam ,nie jestem natarczywa.Pewnie myśli ,że jestem z tych ,co nie wolają.Mogę być ze starszym ,ale w przyzwoitych granicach,bo do bycia z dziadkiem,to już nawet duża kasa nie pomoże,bo to jest dla mnie chore.

Gość gość
w realu macie wszystkie znacznie starszego faceta a ty głupoty piszecie, że wolicie młodego. Ciekawe bo jakoś mając naście lat nie miałem szans u rówieśniczek a teraz takie nastolatki na mnie lecą a ja już ponad 25.

Gość gość
Wolimy młodych, starsi są przejściowi.kolezanka wyzej idealnie to ujęła - młodzi są lepsi pod względem atrakcyjności i swiezego podejscia do zycia, ale nie ma z nich korzysci materialnych... jak wiadomo dziewczyna poki sie uczy nie ma kasy i chce chociaz od chlopaka (prezenty albo do reki). jak sie ustabilizuje (zakladajac ze nie zostanie na stale z bogatym bo tak wygodniej) nie potrzebuje starszego, bierze co chce wtedy

Gość gość
Ale k***w tu na forum, że niby każda nastolatka chce dostawać prezenty od chłopaka :D Dobre, niedługo polki dorównają angielkom :D

Gość gość
18 latka myśli dziecinnie? Uwierz mi że wielu facetów w twoim wieku zachowuje sie bardziej dziecinnie niż nie jedna 18latka

Gość gość
taka prawda ale glosno o tym nikt nie mowi. jestes bardzo naiwny albo/i niedoswiadczony,nie znasz kobiet...

Gość gość
Dokladnie tak.

Gość gość
Kiedyś dziewczyny patrzyły w gwiazdy,czytały poezję.A gdzie podzial się wstyd,zmieszanie...Czasy się zmienily niestety.Popatrzcie na nasze "gwiazdy",jak nie pokaże co ma ,nie zaszpanuje kasą ,nie powie co robi facetowi na pierwszym spotkaniu ,to jest nikim.To są wzory do naśladowania dla dzisiejszych małolat i one na takich wzorach się uczą życia.Teraz liczy się kasa,uklady ,znajomości większe,lub mniejsze.Nie łudżcie się Panowie...albo jak wolicie łudżcie.

Gość gość
Niestety

Gość jestem zaskoczony
Cytat: "18 latka myśli dziecinnie? Uwierz mi że wielu facetów w twoim wieku zachowuje sie bardziej dziecinnie niż nie jedna 18latka" Taaa i pewnie napisała to właśnie jakaś 18 latka. Jak to mówią żadna kobieta nie jest tak mądra jak jej się to wydaje. Wy myślicie że jesteście cwane...szkoda tylko że to zwykle wam się po tyłku dostaje a nie facetom. Przypadek?

Gość gość
Nie wiem, nie znam tej dziewczyny, zrobisz jak uważasz. Jeśli faktycznie nie odpowiada ci jej zachowanie to sie rozstancie. Ale jeśli później sie zmieni? Wtedy bedzie za późno żeby do niej wrócić. Sam pomyśl.

Gość anaiczekG.
Może opisz jej zachowanie,co takiego Cie odstrasza? Bo jeśli póki co dobrze się ze sobą dogadujecie i podobacie się sobie na wzajem to czemu nie spróbować. Takie jest przynajmniej moje zdanie w tej kwestii. www.PartyShow.pl

Gość jankessss
mam 29 a uganiają sie za mna pitnastolatki . ale chyba o staly zwiazek im chyba nie chodzi . ps daj spoko z 18 latka za mloda jest . zrani cie i zostawi bedziesz zalowal .