Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zatrudniłam się w lokalnej pralni i prosiłam ojca by nie przychodził tam a on

Polecane posty

Gość gość

wpada prawie codziennie!! zagaduje mnie, inne dziewczyny, rozgląda sie....nie wiem co z tym zrobić!! prosiłam go żeby nie przychodził (korzystal z tej pralni 2 razy w miesiacu ale powiedziałam,że mogę brać jego rzeczy i sama prać ale żeby nie przychodził) a on tak sie zachowuje!! albo wpada i pyta czy nie potrzebuj jesc, pic, no ludzie mam ponad 20 lat on traktuje mnie jak kretynke ; (

Gość gość
Jestes jego mala coreczka,to sie nie zmieni,Musisz sie z tym pogodzic.

Gość gość
ale ja nie wyrabiam, albo beda skargi, albo mi ktos uwage zwroci, kolezanki są juz tym zmeczone a ja też mowie mu że przez niego wylece albo sie sama zwolnie a on mówi "nie przesadzaj" ! on sam pracuje w biurze i tam nie może kazdy z ulicy sobie wejsc i przeszkadzać, sądzę,że też nie byłby zachwycony jakbym mu codziennie przychodziła :(

Gość gość
A moze sprobuj,to zzobaczy jak to jest.

Gość gość
tylko,że u niego jest ochrona, pozwolenia itp. nie da rady tak wejść...

Gość gość
Nie musisz wchodzic niech go wywolaja.Dostanie w kosic to zrozumie swoje zachowanie.

Gość gość
no to sprobuje tak zrobic ;p chociaz mi to nie na reke, bo on pracuje godzine drogi od domu, w dodatku od 7 do 15 a ja od 9 do 17 to musialabym sie zwolnic ;p a on do mnie wpada bo ma po drodze ;(

Gość gość
Z pracy lepiej sie nie zwalniaj,bo moga cibie zwolnic,a zojcem powaznie porozmawiaj.Tylko delikatnie zeby nie popsuc waszych relacji.Jest poprostu nadopiekunczy.Kocha cie.

Gość gość
ale sam kazał mi iść do pracy (mimo,że w domu nie brakuje pieniedzy) chciał żebym pracowała a teraz robi mi na złość, pewnie czeka aż mnie zwolnią i powie,że jestem beznadziejna i mam szukać nowej roboty :/

Gość gość
tatuś- kretyn :) ja ci zazdroszcze, bo sie toba interesuje, moj ma mnie gdzies.

Gość gość
Mozlie, moze chce zebys byla zalezna od niego,kto wie?.Moim zdaniem nie rozumie ze utrudnia ci zyci.Rodzice tak maja.

Z jednej strony to miłe,że tak sie Toba interesuje,ale z drugiej rozumiem,że się wkurzasz. Usiądź z nim spokojnie,któregoś wieczoru i pogada,albo moze niech któraś z Twoich koleżanek z pracy delikatnie zwróci mu uwage. Mój chłopak zachowuje się podobnie i niestety rozmowy niewiele tu pomagają.